icon

Značková závislosť - som asi snob

23. máj 2025

Milujem tričká Calvin Klein. Mám ich doma viac než by bolo treba a pokojne si ich kupujem aj rovnaké v inej farbe. A momentálne? Číham po kabelke. Ale nie hocijakej. Radšej budem bez, než by som mala nosiť niečo, čo nie je Calvin Klein. Som snob? Možno. Ale už som sa s tým zmierila. A vy?

Strana
z2
evcagabi
23. máj 2025

Cakala som, ze kupujes minimalne chanel 😅

abcdefgh666
23. máj 2025

Calvin není zlý,ale ja radšej Korsa a Lagerfelda

melanta
23. máj 2025

Nie si snob. Si trapka. CK je priemerný brand a nič exkluzívne. Takže áno, CK kabelka je hocijaká kabelka. Kvalitnejšie nájdeš aj za polovičné či dokonca nižšie ako polovičné ceny. Je v poriadku, že sa ti to páči a že si to kupuješ, ale je chorobomyselné zakladať o tom takéto diskusie.

zic
23. máj 2025

Snobi frcia na onakvejsich znackach...

zuzubb007
23. máj 2025

Prečo, keď sa ti to páči veď tak nos, nieje to zase ta najdrahšia značka, mne to príde už celkom o ničom stará značka, kedysi som aj ja nosila rada značkové, teraz ako som staršia mi to príde extrémne trápne vpredu veľkým napis značky, to sú fázy života, každý nech nosí čo sa mu páči, snoby majú trošku drahšie výrobky možno tak 10 násobne drahšie ako tvoja znacka

dskjhfdlkdjhl
23. máj 2025

Ak mas dojem, ze CK je nejaka super znacka, tak nemas prehlad😉

roja01
23. máj 2025

Neškodná závislosť z ktorej sa výrobca i predajca teší, veď na kom by zarábal, keď nie na podobných ľuďoch.

lija22
23. máj 2025

ukaz tu kapsu ci stoji za to

ika02
23. máj 2025

Ahoj, mať tak Tvoje starosti! Ja som rada, že ucho na kabelke (samozrejme neznačkovej) ešte ako-tak drží. Ale nezávidím Ti, doprajem Ti aj iné drahé veci. Pekný dník.

diewcatqoo
23. máj 2025

Akoze, ze by bola CK znacka nejaka snobska? No neviem... 🙂

mirola
23. máj 2025

CK je obycajny a uz pomaly aj nevkusný shit, nic na ukazovanie, cize nie si snob len sedlacka

zobaka
23. máj 2025

Calvin Klein je lacnejsia a dost nudna znacka, rozmyslam co ta na nej tak ohurilo, napisy? 😄

really8
23. máj 2025

Nie si snob. Je to skor trapnost a tupost.

ismarela
23. máj 2025

Ja som závislá na konges slojd…moja malá by im pomaly mohla robiť detskú modelku 😀

marhulka13
23. máj 2025

CK je pre teba exkluzivna značka? To si potom skôr este skromná. Spolu s Guess, TH a pod.patria medzi priemer, dostaneš ich už v každom eshope. A nechci radšej vedieť, aká je ich nákupná cena. Nejde u nich tak o kvality ako o fashion.

madeincssr
23. máj 2025

Ja by som bol miernejsi v sudeni. Niekedy niekomu vyrobky od daneho vyrobcu proste sadnu (vyhovuju mu dizajnovo, zivotnostou, maju prenho dobry pomer hodnota/cena) a kedze kazdy ma v sebe aj istu mieru konzervativizmu, vyhladava/kupuje potom vyrobky tejto znacky. Spravidla sa tym trosku ochudobnuje, ze nezisti vlastnosti/kvalitu inych vyrobcov (mozno aj lacnejsich).
Chyba lavky je aj v tom, ze nie vsetky vyrobky danej znacky su rovnako kvalitne (pozname to napr. zo znackovych tenisiek - niektore su priam roky rokuce neznicitelne, ine sa po dvoch rokoch zacnu rozpadat).

prunee
23. máj 2025

Nechapem, preco sa citis ako snob? Nenamyslas si trochu?

marhulka13
23. máj 2025
@zobaka

Calvin Klein je lacnejsia a dost nudna znacka, rozmyslam co ta na nej tak ohurilo, napisy? 😄

@zobaka a tak zas lepšie CK ako tie nevkusne fejkove šunty ako versace, LV , Dior a pod.😁

galganka
23. máj 2025

Ja si nemôžem pomôcť, keď vidím tie tričká s CK cez hruď, vždy mi napadne "cestovná kancelária". Takže, za snoba ťa nepovažujem. 🤷‍♀️

melanta
23. máj 2025
@marhulka13

@zobaka a tak zas lepšie CK ako tie nevkusne fejkove šunty ako versace, LV , Dior a pod.😁

@marhulka13 tak fejky sú nevkus bez ohľadu na značku. Pamätám si na diskusiu, kde sa autorka pýtala, kde v Turecku sa dajú dobre nakupovať značkové veci. A v rámci diskusie došlo k tomu, že ona myslí fejky CK, Tommy, Guess a podobne. A autorka tam prskala, že aj fejky týchto značiek sú značky. 😂

zobaka
23. máj 2025
@marhulka13

@marhulka13 tak samozrejme fejky nie

lucia13022023
23. máj 2025

Ck a guess je niečo tak škaredé 🤣🤣🤣som čakala podľa popisu gucci, channel, dior, prada... A nie ten lacný nevkusny sunt🤣

lindous
23. máj 2025

Snobstvo podľa mňa nie je v tom čo má človek na sebe, keď si si na to sama zarobila a nechýba ti to v rozpočte, kupuj si a nos čo chceš, snobstvo je za mňa ak niekto súdi druhých podľa značky a považuje ich za menej, ak nie sú v značkovom… a ak si niekto radšej odtrhne od úst, len aby mal značku, to považujem za hlúposť a trapas 😅… ja nemám rada veci s nápismi, či vzormi, takže ja som taká neznačková…

sense
23. máj 2025

Nie si snov len zaťažená na jednu značku v domnení že si cool alebo niečo viac

zuzinabila
23. máj 2025

nie si in🙂 in je teraz quiet fashion. čím viac potlače a značiek, tým väčší trapas . ja už by som si nikdy nekúpila nič so značkou a nerobila tomu zadarmo reklamu🙂

7miriam77
23. máj 2025

Pre mňa osobne oblečenie nemá žiadnu hodnotu...sú to len handry. Na čom si dávam záležať, sú jediné topánky

januska12323
23. máj 2025

To zas písala AI?

kikusenka1
23. máj 2025

Ano si snob. Znacku CK , LV , Guess a im podobné by som nechcela už len z toho titulu ze je z nich veľa napodobenin

gov
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
23. máj 2025
@melanta

Nie si snob. Si trapka. CK je priemerný brand a nič exkluzívne. Takže áno, CK kabelka je hocijaká kabelka. Kvalitnejšie nájdeš aj za polovičné či dokonca nižšie ako polovičné ceny. Je v poriadku, že sa ti to páči a že si to kupuješ, ale je chorobomyselné zakladať o tom takéto diskusie.

@melanta 😂

Strana
z2