Značková závislosť - som asi snob
Milujem tričká Calvin Klein. Mám ich doma viac než by bolo treba a pokojne si ich kupujem aj rovnaké v inej farbe. A momentálne? Číham po kabelke. Ale nie hocijakej. Radšej budem bez, než by som mala nosiť niečo, čo nie je Calvin Klein. Som snob? Možno. Ale už som sa s tým zmierila. A vy?
Calvin není zlý,ale ja radšej Korsa a Lagerfelda
Nie si snob. Si trapka. CK je priemerný brand a nič exkluzívne. Takže áno, CK kabelka je hocijaká kabelka. Kvalitnejšie nájdeš aj za polovičné či dokonca nižšie ako polovičné ceny. Je v poriadku, že sa ti to páči a že si to kupuješ, ale je chorobomyselné zakladať o tom takéto diskusie.
Snobi frcia na onakvejsich znackach...
Prečo, keď sa ti to páči veď tak nos, nieje to zase ta najdrahšia značka, mne to príde už celkom o ničom stará značka, kedysi som aj ja nosila rada značkové, teraz ako som staršia mi to príde extrémne trápne vpredu veľkým napis značky, to sú fázy života, každý nech nosí čo sa mu páči, snoby majú trošku drahšie výrobky možno tak 10 násobne drahšie ako tvoja znacka
Ak mas dojem, ze CK je nejaka super znacka, tak nemas prehlad😉
Neškodná závislosť z ktorej sa výrobca i predajca teší, veď na kom by zarábal, keď nie na podobných ľuďoch.
ukaz tu kapsu ci stoji za to
Ahoj, mať tak Tvoje starosti! Ja som rada, že ucho na kabelke (samozrejme neznačkovej) ešte ako-tak drží. Ale nezávidím Ti, doprajem Ti aj iné drahé veci. Pekný dník.
Akoze, ze by bola CK znacka nejaka snobska? No neviem... 🙂
CK je obycajny a uz pomaly aj nevkusný shit, nic na ukazovanie, cize nie si snob len sedlacka
Calvin Klein je lacnejsia a dost nudna znacka, rozmyslam co ta na nej tak ohurilo, napisy? 😄
Nie si snob. Je to skor trapnost a tupost.
Ja som závislá na konges slojd…moja malá by im pomaly mohla robiť detskú modelku 😀
CK je pre teba exkluzivna značka? To si potom skôr este skromná. Spolu s Guess, TH a pod.patria medzi priemer, dostaneš ich už v každom eshope. A nechci radšej vedieť, aká je ich nákupná cena. Nejde u nich tak o kvality ako o fashion.
Ja by som bol miernejsi v sudeni. Niekedy niekomu vyrobky od daneho vyrobcu proste sadnu (vyhovuju mu dizajnovo, zivotnostou, maju prenho dobry pomer hodnota/cena) a kedze kazdy ma v sebe aj istu mieru konzervativizmu, vyhladava/kupuje potom vyrobky tejto znacky. Spravidla sa tym trosku ochudobnuje, ze nezisti vlastnosti/kvalitu inych vyrobcov (mozno aj lacnejsich).
Chyba lavky je aj v tom, ze nie vsetky vyrobky danej znacky su rovnako kvalitne (pozname to napr. zo znackovych tenisiek - niektore su priam roky rokuce neznicitelne, ine sa po dvoch rokoch zacnu rozpadat).
Nechapem, preco sa citis ako snob? Nenamyslas si trochu?
Calvin Klein je lacnejsia a dost nudna znacka, rozmyslam co ta na nej tak ohurilo, napisy? 😄
@zobaka a tak zas lepšie CK ako tie nevkusne fejkove šunty ako versace, LV , Dior a pod.😁
Ja si nemôžem pomôcť, keď vidím tie tričká s CK cez hruď, vždy mi napadne "cestovná kancelária". Takže, za snoba ťa nepovažujem. 🤷♀️
@zobaka a tak zas lepšie CK ako tie nevkusne fejkove šunty ako versace, LV , Dior a pod.😁
@marhulka13 tak fejky sú nevkus bez ohľadu na značku. Pamätám si na diskusiu, kde sa autorka pýtala, kde v Turecku sa dajú dobre nakupovať značkové veci. A v rámci diskusie došlo k tomu, že ona myslí fejky CK, Tommy, Guess a podobne. A autorka tam prskala, že aj fejky týchto značiek sú značky. 😂
@marhulka13 tak samozrejme fejky nie
Ck a guess je niečo tak škaredé 🤣🤣🤣som čakala podľa popisu gucci, channel, dior, prada... A nie ten lacný nevkusny sunt🤣
Snobstvo podľa mňa nie je v tom čo má človek na sebe, keď si si na to sama zarobila a nechýba ti to v rozpočte, kupuj si a nos čo chceš, snobstvo je za mňa ak niekto súdi druhých podľa značky a považuje ich za menej, ak nie sú v značkovom… a ak si niekto radšej odtrhne od úst, len aby mal značku, to považujem za hlúposť a trapas 😅… ja nemám rada veci s nápismi, či vzormi, takže ja som taká neznačková…
Nie si snov len zaťažená na jednu značku v domnení že si cool alebo niečo viac
nie si in🙂 in je teraz quiet fashion. čím viac potlače a značiek, tým väčší trapas . ja už by som si nikdy nekúpila nič so značkou a nerobila tomu zadarmo reklamu🙂
Pre mňa osobne oblečenie nemá žiadnu hodnotu...sú to len handry. Na čom si dávam záležať, sú jediné topánky
To zas písala AI?
Ano si snob. Znacku CK , LV , Guess a im podobné by som nechcela už len z toho titulu ze je z nich veľa napodobenin
Nie si snob. Si trapka. CK je priemerný brand a nič exkluzívne. Takže áno, CK kabelka je hocijaká kabelka. Kvalitnejšie nájdeš aj za polovičné či dokonca nižšie ako polovičné ceny. Je v poriadku, že sa ti to páči a že si to kupuješ, ale je chorobomyselné zakladať o tom takéto diskusie.
@melanta 😂

Cakala som, ze kupujes minimalne chanel 😅