icon

Značková závislosť - som asi snob

23. máj 2025

Milujem tričká Calvin Klein. Mám ich doma viac než by bolo treba a pokojne si ich kupujem aj rovnaké v inej farbe. A momentálne? Číham po kabelke. Ale nie hocijakej. Radšej budem bez, než by som mala nosiť niečo, čo nie je Calvin Klein. Som snob? Možno. Ale už som sa s tým zmierila. A vy?

Strana
z2
gabrielkaa
23. máj 2025
@melanta

Nie si snob. Si trapka. CK je priemerný brand a nič exkluzívne. Takže áno, CK kabelka je hocijaká kabelka. Kvalitnejšie nájdeš aj za polovičné či dokonca nižšie ako polovičné ceny. Je v poriadku, že sa ti to páči a že si to kupuješ, ale je chorobomyselné zakladať o tom takéto diskusie.

@melanta nahodou CK maju pekne spodné prádlo, alebo “basics” 😄.

abcdefgh666
Odpoveď bola odstránená
44janica44
23. máj 2025

Čakala som tiež ine značky.
CK tricka nosí aj moje dieťa na ihrisko... ma ich zo sekaca za pár eur...
Značkové veci sú fajn (lepsie ako pepco, sinsay)ale plnú cenu by som za to nedala. Bud v akcii alebo ozaj obehnut sekace a za zlomok ceny máš plnú skrinu značkových handier v top stave.

procrastique
23. máj 2025

Nie, si len dosť blbá, že to považuješ za dobrý nápad. Jednak to nie je ani značka, nie je to ani kvalita a nie je to ani prestíž. Len cigánska haraburda, ktorou sa vlastne zhadzuješ. Nuž ale kto chce kam...

margotka17
23. máj 2025

Hmmm, nám je jedno, akú značku kupujes. To je ako s parfemom, každý si kúpi, čo sa jemu páči. Prečo by si mala byť snob, veď za svoje zarobené peniaze si môžeš kúpiť čo chces. Možno časom sa ti zapáči aj nejaká iná značka, treba vyskúšať.

martin96321
24. máj 2025

Je to super ak Ti to pomoze s mindrakmi.

mamutka
24. máj 2025

Toto bude nejaká blbina vytvorená automatom. Napr niekto v nenápadnom šedom tričku z merino vlny za 70 eur na ihrisku hloda jablko a stráži dieťa a žienka v CK tričku sa cíti ako snob a na toho Noname pozerá zhora? Vtip, nie?

gladys_07
26. máj 2025

Worst product placement ever

maja249
26. máj 2025

Na rannej zmena vyrobia Calvin Klein a na poobednej Kelvin Clain. 😆Či je tovar značkový alebo nie, je často úplne jedno. Ak aj nie vyrobený priamo v Číne, tak pochádza z Milána a jeho okolia, kde ho v pokútnych firmičkách, vyrábajúcich pre vychytené módne domy, za pár šupov tak či tak šijú znova len Číňania.

miska1997
26. máj 2025

Naozaj ? 🤣

sonula
26. máj 2025

Ck nemusim. Mam radsej lokalne znacky, slow fashion na oblecenie. Na kabelky preferujem skor znackove ikonicke, kde nie je velky napis alebo potlac LV. Dobry tvar maju od RL, LV alebo Polene.

estellas
27. máj 2025
@galganka

Ja si nemôžem pomôcť, keď vidím tie tričká s CK cez hruď, vždy mi napadne "cestovná kancelária". Takže, za snoba ťa nepovažujem. 🤷‍♀️

@galganka 🤣🤣🤣🤣že cestovná kancelária toto je top, to mi ani nenapadlo.

vierka_kraj
27. máj 2025

Vyhodené peniaze do vzduchu...

wikira
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2