Aká je kvalita detského oblečenia Sinsay?
Ahojte, dnes som prvýkrát išla pozrieť do Sinsay a zarazili ma veľmi priaznivé ceny, ako sú na tom s kvalitou detského oblečenia? Vydrží to oblečenie niečo? Nescvrkne sa to po praní alebo nepopraska potlač?
@lupienokruze podľa mňa je to aj tak o ton ako vychytáš najlepšie je prísť a vec si obzrieť a pod. napr. osobne nosím jedny topánky do rozpadnutia mala som jednu 10 rokov turistické s vyššie kedže mám ploché nohy, nosili sa mi tak dobre, že som ich nosila denno denne až keď mi už praskol spodok q začali zatekať som vymenila ale teda potom som sa dozvedela, že to nebola príliš dobrá turistická značka vyšli ma 80 eur a to mi teda prišlo veľa muziky za málo peňazí
@lupienokruze no takto rozpadnutie zn. neplnia funkciu sú vychodené a pod. zle som sa vyjadrila
Podľa toho čo a načo. Ja tam dcére kupujem veci na doma ale majú aj pekne tričká a legíny,ktoré vydržia dosť na to koľko stoja. Zo sinsaiu mame aj mikiny a jednu bundu. Zatiaľ všetko ôk. Kupujem aj kvalitné veci ale ja rozlišujem kde sa mi oplatí jej ich obliecť. Určite nepôjde do školy v tričku za 20e keď viem,že ma výtvarnú 😅
Mikinky máme odtiaľ , tie sú fajn . Tepláky mu nevydrzali dlho .
Sinsay jedna katastrofa raz.operes a rosype.sa.alebo roztiahne .Pepco a Kik sa mi zda trochu lepsie maju aj kvalitnejsie veci aj šunty ale treba vyberat podla hmatu.saty.svetre mikiny bundy.aj rifle fajn leginy a tricka toho vela nepreziju.zacnu stracat tvar a farbu ale do skolky uplne postacujuce.pre seba kupujem veci na cvicenie Cardio-bunny tie mam velmi rada.drzia super tvar netlacia nezmolkuju sa pekne sedia leginy maju vysoky pas uplne super.
@lupienokruze nesuhlasim, kupujem v hm pre decka pravidelne a kvalitou je urcite lepsie ako sinsay
Neviem teda aké konkrétne veci odtiaľ plánuješ kupovať, ale napríklad moja dcérka nosí 68 bežne a zo Sinsay 80tky 🙄 hlavne body kompletne stratili tvar, vyžmolkovali sa a z niektorých poschádzali obrázky. Overal na spanie, veľkosť 74 má po kolená 🤦 legíny 74ky už neoblečie, ale zas tepláky 68ky sú jej veľké 😂 takže je to naozaj hop alebo trop. Ja teda v Sinsay nenakupujem, ale dostali sme dosť veci odtiaľ, moja sestra sa odbavila a dovliekla 4 tašky. Odvtedy dostala zákaz tam čo i len ponožky malej kúpiť 🙄
Nie som moc fanúšik sinsay ani pepca a podobných, ale keď potrebujem len tak niečo na rýchlo nejaké triko, tepláky tak kúpim. Zatiaľ teda všetko celkom vydržalo. Hlavne pozerámn na materiál.
Dá sa vybrať aj v sinsay. Mne pomer cena-výkon vyhovuje, ale nakupujem tam hlavne vo výpredaji a vyberám si bavlnené veci, polyesterové nekupujem. Tepláky boli super, aj kratasy z teplakoviny, ale treba pozerať každú visačku a vždy pri tom strávim kopec času. Veci, ktoré však odtiaľ mame, sú fajn, nestratili ani tvar. Ale veľa vecí majú v otrasnej kvalite