Aká je kvalita detských vecí z Primarku?
Ahojte, neviem či som urobila správne ale kúpila som vecicky pre bábätko v primark. Nie úplne všetko - ale zobrala som body, rukavičky, legíny, rifle, svetrik a šaty.
Pár veci mám aj z lindex, Reseved a Tesco. Ale teda nechcela všetko kupovať len v tých drahších obchodoch.
Neviete mi niekto poradiť ako je to kvalitovo z primark? Ďakujem.
je lepsie kupit lindex z bazaru ako novy primark.
Podľa mňa primark úplne v pohode. Nemá sa to prečo nejako strašne zničiť. A hlavne novorodenec to skôr prerastie než by to aj stihol zničiť.
Len tie rifle nechápem načo kupujú malinkym deťom 😀
Ako Pepco. Da sa natrafit na kus, ktory bude zachovaly aj pre dalsie dieta, ale vacsinou su to veci, ktore zostanu po par praniach nepouzitelne.
@diewcatqoo ďakujem no už som kúpila. Nechcela som úplne všetko kúpiť v tých drahších a poviem pravdu dosť sa mi páčili tam vecicky tak preto 😂 ale tak asi uvidím aké to bude a potom sa rozhodnem kde ďalšie veľkosti kúpim
Podľa mňa primark úplne v pohode. Nemá sa to prečo nejako strašne zničiť. A hlavne novorodenec to skôr prerastie než by to aj stihol zničiť.
Len tie rifle nechápem načo kupujú malinkym deťom 😀
@anonym_9b13d9 ďakujem za odpoved. Tie rifle sa mi strašne páčili 😂 a skôr to asi bude mat potom na fotenie, chápem že to asi reálne až tak nevyuzijem 🙂
je lepsie kupit lindex z bazaru ako novy primark.
@deedol chápem. Ja som do lindexu úplne nechcela ísť , lebo známa nakúpila len lindex a keď to mala predať tak by sa jej nevrátilo ani 20%.. tak to má skor odradilo či tam chcem teda všetko kúpiť
@deedol chápem. Ja som do lindexu úplne nechcela ísť , lebo známa nakúpila len lindex a keď to mala predať tak by sa jej nevrátilo ani 20%.. tak to má skor odradilo či tam chcem teda všetko kúpiť
@anonym_autor ja som do cca 1,5rr dietata vela kupovala tu v bazari na mk, hlavne teda prvy rok sa to oplatilo, lebo dieta rychlo rastie a tie veci boli ako nove za zlomok ceny a potom som ich este bud posunula kamoske alebo par aj predala. to iste next, to boli najlepsie overaly 🙂
@anonym_autor ja som do cca 1,5rr dietata vela kupovala tu v bazari na mk, hlavne teda prvy rok sa to oplatilo, lebo dieta rychlo rastie a tie veci boli ako nove za zlomok ceny a potom som ich este bud posunula kamoske alebo par aj predala. to iste next, to boli najlepsie overaly 🙂
@deedol ďakujem dupacky ešte budem musieť dokúpiť aj take tie pyžamká tak pozriem aj bazár ci nenájdem tieto značky 😊
Ja som mala tiez taky mix ako ty a este mam velmi rada h&m. A za posledne obdobie skor pochybujem nad kvalitou z tesca. Pyzamka z primarku vydrzali pri 2 detoch v pohode. Lindex je super a dlho vydrzi ale velmi luto mi bolo ked sa dieta nahodou prekakalo a neslo to oprat alebo sa casom zaspinilo z prikrmov tak som casom od lindexu upustila.
Primark je loteria … moje rifle s primarku vydrzali pomaly 10 rokov a to som ich vlacila pomaly kazdy druhy den ( ale kupovala som ich straaasne davno 2006/7) malemu som kupila nedavno tielka a po 3 praniach dierky 🤷♀️ ked bol babo kupovala som bazarovy next. Prezili a este sa aj posunuli dalej, kedysi bolo super Tesco a HM
Neohuri nesklame 🙂 tak by som povedala, pomer cena vykon adekvatny. Ja som sice preferovala Next, HM a Lindex ale dnes by som za Lindex tolko penazi nedala, podla mna kvalita uz nie je to co byvala.
@anonym_autor ja malej kupujem v primarku hlavne teplaky, mikiny, ponozky, bodycka na doma. Kvalita je adekvatna cene..aspon mi nie je luto, ked sa to znici. Stalo sa mi, ze aj bodycka z nextu sa vytahali jak vechte a primarkove pekne drzali tvar.
Ja som kupila v Primarku viacero veci a vsetko v pohode, nic sa nepofarbilo, nezbehlo. Spaci vak, bodynka, pyzamka, ponozky, tricka, bundicku, proste co sa mi pacilo. Cenovo vyhodne, babo z toho tak rychlo vyrastie. Ale kupovala som aj Next, tie by som povedala ze asi najlepsie boli veci, Lindex a z H&M praveze nic moc, to uz skor F&F. Ja som si par veci tiez pokupila v Primarku, rifle, vetrovku, pyzama, spodne pradlo, podprsenky a vsetko ok drzalo farbu aj tvar, na rozdiel od slapiek a sandalov, to by som uz nekupila, to naozaj zodpovedalo ten nizkej cene.
@anonym_autor tak zamna je to ako pepco nič zle na Tom nieje niektoré veci vydržia a viem ich odložiť pre ďalšie prípadne kolujeme v rodine alebo proste aj keď kúpim teraz dcérke z druhej ruky je tam veľa krát pepco .ale niektoré veci proste nevydržia dlho a niekoľko praní a a vyzerajú zle ale vôbec mi to nevadí ale ja rada kúpim ako v pepco v kike v Tesco aj v lidl
Moje deti majú pár Primark veci - tepláky, trička. Ale skôr také na domáce nosenie. Ja mam tiež pár kúskov. Nevidím na nich nič zlé, veci vydržali, vynosili ich obe deti. Ja napríklad vôbec nie som fanúšik Lindexu, nepáčia sa mi tie vzorované, prekombinované veci. A takisto ich deti zničili (hlavne legíny), ako aj veci z Pepca, Tesca či HM.
@diewcatqoo ďakujem no už som kúpila. Nechcela som úplne všetko kúpiť v tých drahších a poviem pravdu dosť sa mi páčili tam vecicky tak preto 😂 ale tak asi uvidím aké to bude a potom sa rozhodnem kde ďalšie veľkosti kúpim
@anonym_autor vsak v pohode. Tiez mam par kuskov aj z Primarku, aj z Pepca a tak. To kupujem najma pre starsie, pretoze mi nie je luto, ked to znici. A napr. Lindex sa za tu cenu vobec neoplati, to babatko z toho tak rychlo vyrastie, ze za mna su to prachy vyhodene von oknom.
Kazdy tyzden stahuju velke mnozstvo tovaru z obehu po tom co im pride kontrola. Koli nepovolenym skodlivym latkam. Kovy, rakovinotvorne latky, rozne nepovolene farbiva....
Je na tebe ci toto dokazes s cistym svedomim obliect babatku.
My sme dostali cervene a modre pyzamka z Prinarku a dieta malo komplet zafarbenu plienku a nohy. Po tomto zazitku Primark nikdy viac...podla mňa je to značka ako Sinsay či Pepco. Dieťaťu by som odtial uz nic nedala...staci sa prejst po Sinsay ked vytahuju detske veci z krabíc...ten chemicky zápach je neznesiteľný. 😱
@anonym_autor lindex nekupujem, no plch alia sa kadejakymi certifikatmi, tak ako to je? Ale aby oblečenie zafarbilo dietatu kozu, tsk to sa mi uz potom pri ziadnej inej znacke nestalo. F&F je podla mna super, vela malickych veci som mala prave od nich, no ked mas susicku tak odporucam o cislo vacsie lebo dost sa zrazia. Teraz uz od F&F kupujem len teplaky, zvysok Next, George, H&M, C&A a som max spokojna.

Ako Pepco. Da sa natrafit na kus, ktory bude zachovaly aj pre dalsie dieta, ale vacsinou su to veci, ktore zostanu po par praniach nepouzitelne.