icon

Aké barefoot topánky pre chlapca so širokou nohou?

11. júl 2025

Ahojte, poradte barefoot tenisky/topanky pre chlapca s velmi sirokou nohou. Ma kolo 10cm sirku, nvm presne. Nosi fare bare a anatomic bf, ale tlacia mu palec a ten mu zarasta. 😕😔 zdedil mohutnu siroku nohu po dedkovi. Zufalstvo.

nevenka
•
11. júl 2025

No toto veru neviem, ale asi Fare Bare maju najsirsie, aj to len niektore modely. Ja mam 10 cm sirku a detsku nohu, 35-ku priblizne. Je to trapenie. Ale mne sedia ako tak aj Jonap, ono ta sirka je spodok merany a v tej topanke je kusok vacsi priestor. Ja mam siroku kvoli padnutej klenbe.

beata_k
•
11. júl 2025

@anonym_autor Bare3foot len po aku velkost robia.

nevenka
•
11. júl 2025
@beata_k

@anonym_autor Bare3foot len po aku velkost robia.

@beata_k ako po aku? Vsak detske velkosti vsetko a pokracuju potom damske a panske velkosti 🤔. Len na dieta ma naozaj siroku nohu, nevieme dlzku teda, ze akemu cislu cca zodpoveda.

autor
•
12. júl 2025
@nevenka

@beata_k ako po aku? Vsak detske velkosti vsetko a pokracuju potom damske a panske velkosti 🤔. Len na dieta ma naozaj siroku nohu, nevieme dlzku teda, ze akemu cislu cca zodpoveda.

@nevenka bude mar 13r a nosi velk.42😁

beata_k
•
12. júl 2025
@anonym_autor

@nevenka bude mar 13r a nosi velk.42😁

@anonym_autor 42 a 10 cm sirku? Dobre si mu to pomerala? Skus BeLenka.

beata_k
•
Autor odpoveď zmazal
•
nevenka
•
12. júl 2025

No tak to nemoze az taky problem mat podla mna, tie damske/panske/unisex dospelacke velkosti uz maju aj adekvatnu sirku. Tak Fare Bare mali niektore 35, co nosim ja, sirku 9,6 cm, neverim, ze vacsie cisla su rovnako siroke. A ta sirka, ako som vravela, sa meria na vlozke, ale topanka ma realne vacsi priestor na prsty. Skor by som riesila tvar podla nohy, dcera potrebuje take do banana akoby. A uzku patu. Protetika nevyhovuje vobec.

nevenka
•
12. júl 2025
@beata_k

@beata_k ja mam ako dospela nohu 35 a sirku 10 cm, nemeriam si zle. Kludne pri tej velkosti moze mat taku sirku.

beata_k
•
12. júl 2025
@nevenka

@beata_k ja mam ako dospela nohu 35 a sirku 10 cm, nemeriam si zle. Kludne pri tej velkosti moze mat taku sirku.

@nevenka On ma ale 42 a nie 35

autor
•
12. júl 2025
@beata_k

@beata_k vdaka, na belenku som uplne zabudla

nevenka
•
12. júl 2025
@beata_k

@nevenka On ma ale 42 a nie 35

@beata_k no ved preto vravim, ze moze mat dobre zmeranu sirku. Ty sa cudujes, ze ci dobre pomerala.

beata_k
•
12. júl 2025
@nevenka

@beata_k no ved preto vravim, ze moze mat dobre zmeranu sirku. Ty sa cudujes, ze ci dobre pomerala.

@nevenka Moj muz ma 43 a nosi iba BF lebo nic ine neobuje. Okolo 10 cm na sirku ani nesiel. Moj 6 rocny syn ma 32 a 7 cm. Takze 42 a 10 cm mi pride ako nepomer. Preto som sa pytala, ci to ma dobre pomerane. Lebo toto mi ako BF nepride.