icon

Aké nohavice sú ideálne pre tínedžerov?

9. dec 2025

Ahojte.ake nohavice,rifle nosia vaši chalani ? tí čo nechcú tie širokanske

biba_18
9. dec 2025

keď nechce široké, chce úzke 🤷‍♀️

anonym_f3d086
9. dec 2025

@anonym_autor kapsace, alebo rifle mrkvoveho, rovného strihu

anonym_2e4612
9. dec 2025

Gap slim, ale nie su v skutocnosti slim, su rovne a nie uzke, ale nie su baggy. Ale zalezi, aku ma dotycny postavu.
https://www.gap.sk/dzinsy-slim-soft

januska12323
9. dec 2025

Ideálne sú také aké chce alebo si rovno kúpi sám.

ivett1
9. dec 2025

@anonym_autor akékoľvek, aké chce...vie si vybrať a v obchodoch sú aj iné, nie len tie široké 😉

autumn1
9. dec 2025

Od 7r si vyberá sám, čo chce nosiť a čo sa mu páči. Prvé razy som mu pomáhala len s tým akú veľkosť má vyberať. Predpokladám, že tínedžer to už dupľom dokáže urobiť sám.

autor
9. dec 2025

On by najradšej všade len tepláky totiž nosil.

biba_18
9. dec 2025

@anonym_autor tak mu kúp úpletové nohavice, tzv joggery, majú ich rôzne značky..

viestta
9. dec 2025

Zber ho do obchodu a nech si vyberie, ty potom rozhodnes ci ich kupis ci nie. Ma uz vek na to aby niektore veci dokazal zvladnut sam.

autor
9. dec 2025

On si oblecenie a obuv vyberá sám,už ani ponožky mu nevyberám,len financujeme.ale čo sa tyka nohavíc je to ozaj veľký problém, nič sa mu nepáči.ja som z neho ozaj na nervy🤦

kristiii
9. dec 2025
@anonym_autor

On si oblecenie a obuv vyberá sám,už ani ponožky mu nevyberám,len financujeme.ale čo sa tyka nohavíc je to ozaj veľký problém, nič sa mu nepáči.ja som z neho ozaj na nervy🤦

@anonym_autor môj bol tiež dlho teplákový. Neskôr prešiel na kapsace a potom presne na tie široké rifle 🤦. Zlaté teplákové obdobie.

seaty548
9. dec 2025

Píšem ako ešte relatívne mladý človek. Nemám rád baggy nohavice, všetky možné nohavice nosené na pol zadku, alebo skinny jeany. Čo sa týka jeansov, tak tam je veľa možností a strihov, môžu byť slim, straight a ďalšie. Každému sa páči niečo iné a každému sa niečo iné hodí, to si musí fakt človek vyskúšať a vybrať. Pozrel by som však aj nejaké chino nohavice, ktoré sa vedia perfektne hodiť k veľa outfitom a zároveň pôsobia aj pomerne formálne.😉

lasona
9. dec 2025

Co tak zbehnúť ku krajčírke a dat si ušiť podľa predstav

anonym_acda47
9. dec 2025

@anonym_autor však nech si vyberie, aké sa mu páčia 🤷🏻‍♀️