Aké oblečenie kupujete 13-ročným chlapcom?
Poprosim maminky, tip na oblecenie,aj športové, vel.164....sme na hranici ani detské-pánske S ešte veľké.
Reserved ma aj velkost 170
@patinka Pepco
ja som naposledy kupovala v decathlone a C&A, presne tu velkosť , ale tiež v C&A musiš mať šťastie a v decathlone aj pánske xs sedelo
Ja mám 15 a pol ročného a kupujeme 176 väčšinou.. dá sa aj v takku nájsť naveľa, plus vyššie spomínané obchody… treba len hľadať.. ale áno, je to v tomto veku náročnejšie.. o topánkach ani nehovorím, detské sú po 37 a pánske od 40, 41…
Napr. House, Cropp a pod. ma XS
lNapriklad CA, ale tam robia teraz siroke tricka aj mikiny teraz dost, uz nekupujem, lebo maly je chudunky a starsi 13r je mohutnejsi a aj tak siroke. V HM je aj 170, odtial mal vela aj este nejake oblecie, CA ma 176 aj 182. Takze teplaky ma nejake 176 odtial, ale nastastie uz dorastol na S tricka/mikiny a M teplaky. Nastastie lebo akoby mu uz to S sedelo na sirku, ale na dlzku to neboli este.
Este v Takko som mu kupovala, odtial nosi take kapsacove rifle 176, tricka, teplaky aj mikiny maju 158-164, niektore byvaju vacsie, preto pisem, a maju aj 170-176.
Teraz uz menej objednavam online, radsej osobne kupuje, najlepsie vypredaje v Peeku na panske. Ked uz, tak Zalando, Nike alebo Jordan napr. ma cisla 158+ alebo 163+, tie by mohli tiez sediet. Moj ma dlhe nohy, tak teplaky rychlo vyrastol, ale mikiny by aj teraz dal niektore. Puma ako pise niekto vyssie, tak uz nie tu 164, je mensia, ale vacsie tusim nemaju. 1 Sko Puma mikinu ma starsi, ta mu vyborne sedi, nie je oversize ako vacsina inych znaciek. Sko z Tesca a Takka su mu ltt, mohli by ste vyskusat.

Tak pánske XS.