icon

Aké papuče vybrať pre širšiu nohu dieťaťa?

1. feb 2026

Ahojte, aké papuče sú vhodné na širšiu nožku? Ako prvé sme mali papučky Rak, no už teraz ich ledva zapnem a čoskoro ich zrejme nebudem vedieť zapnúť vôbec. Keďže teraz budem kupovať o číslo väčšie, rada by som vyskúšala inú značku. Ďakujem.

petamich
1. feb 2026

Anatomic Barefoot kupujem malemu ma tiez sirsiu nohu 🙂 zvykli sme si tak kupujem len vacsie a vacsie

denisa1284
1. feb 2026

Moj syn nosil do skolky ef barefoot. Ine sa mu rozopinali a klasicke rak ho tlacili

anonym_9e25c6
1. feb 2026

Vyskusala som tolko papuc, napokon najlepsie sadli jedny co mali za 10€ v deichmane, ziadna znacka, proste obycajne klasicke papuce ako sme nosili kedysi s otvorenou spickou. Odkedy ich neviem zohnat, katastrofa a chodi bez papuc ked sa da. A ked sa neda ze je chladnejsie niekde, ma take najletnejsie v podstate platenky dd step (to je asi jedina znacka co mu vseobecne sedi na obuv) a to nosi namiesto papuc. Siroka noha a vysoky nart je tazka kombinacia. mamickami vseobecne ospevovane RAK ani len nenazul na nohu 😁

katka533
1. feb 2026

@anonym_autor ja som spokojna s fare bare

anonym_715267
1. feb 2026

@anonym_autor u nás jediné čo obul z tých klasických papúč bola značka Slovobuv

toffifee0902
1. feb 2026

Jednoznačne barefoot moj syn má 36 veľkosť a nohu širokú ako ja . Má 8 rokov . Obuje len barefoot také plutvickové ale je spokojný 😄

maciatkolulu
1. feb 2026

@anonym_autor nanga

autor
Včera o 07:42

Asi by bolo dobre dodať ze syn ma 1 rok