Aké tričko zo Stranger Things odporúčate pre sestru?
Ahojte,
viete mi prosím poradiť stránku, kde si môžem objednať tričko zo seriálu Stranger Things? Chcela by som kvalitný materiál a väčšiu veľkosť pre ženu — dlhšie, aby dobre padlo. Pre moju sestru.
Viem, že Netflix má stránku, kde predávajú Stranger Things veci, ale cena cca 43 € + poštovné mi príde dosť vysoká, a navyše sa obávam, že bude materiál umelý.
Nedalo by sa za 20 alebo 25 € niečo zohnať?
Poradíte, prosím?
Ďakujem 😊
hocikde, daj do googlu
Tak to si mi naozaj pomohla . Fakt " vďaka." Neviem asi som je divná ale keď neviem odpovedať na otázku na fóre tak nepíšem tomu človeku nech si vygoogli alebo zistí.Pýtam sa na skúsenosťi . Niekto kto objednával a bol spokojný .
Na bazari ktorého názov tu nemôžem napisat začína na V...mam kopec Stranger Things oblečenia odtial
Aboutyou, Zalando, Answear, Sinsay, House, H&M a pod. Je toho veľa.
Je to dobrý seriál?
Tak to si mi naozaj pomohla . Fakt " vďaka." Neviem asi som je divná ale keď neviem odpovedať na otázku na fóre tak nepíšem tomu človeku nech si vygoogli alebo zistí.Pýtam sa na skúsenosťi . Niekto kto objednával a bol spokojný .
@gabriela2023 ale ty si sa v prvej otazke pytala na stranku, kde objednat, az potom sa pytas na skusenosti.
Je to dobrý seriál?
@jogy1984 skus pozriet, za mna fajn, ale videla som aj lepsie
Je to dobrý seriál?
@jogy1984 Ak ti nevadí, že v poslednej sérii sa pozeráš na tridsiatnikov, ktorí hrajú postavy ktoré majú mať najviac 15 rokov, tak celkom fajn. Hoci podľa môjho názoru to išlo dole vodou of 4. série.
Ja som kúpila dcere na Vianoce cez V....d asi za 12 € a jasala nadsenim, jeden z naj darcekov 😁
@gabriela2023 Na Temu sa dajú vytvoriť aj tričká s vlastnou potlačou, ale prekvapilo ma, že už aj tam sú bavlnené oblečenia, skús pozrieť určite nájdeš lacno
@jogy1984 Ak ti nevadí, že v poslednej sérii sa pozeráš na tridsiatnikov, ktorí hrajú postavy ktoré majú mať najviac 15 rokov, tak celkom fajn. Hoci podľa môjho názoru to išlo dole vodou of 4. série.
@anonym_664a19 ja teda nechapem, co to je vsade za tie kecy, ze su stari na svoje role. To nemate fantaziu aby ste si to predstavili?
Ide o ten pribeh. V Pomade tiez boli herci jedneho veku co hrali aj ucitelov aj studentov
Daj si spravit svoje. Kup tricko od Malfini, vyber obrazok a najdi v tvojom meste nejake graficke studio, kde ti to spravia

hocikde, daj do googlu