icon

Ako čistiť svietiace detské tenisky Skechers?

eternity24
3. dec 2023

Dobrý večer. Moja otázka smeruje na ženy, ktorých deti mali tieto tenisky. Dcérka po nich tuzi a ja uvažujem o ich kupe. Keďže sú textilné, ako je to prosím s ich čistením? Konkretne mi ide o tie blikacky. Keďže topanky niesu kožené, na ich čistenie nebude stačiť vlhká handra. Budem ich musiet vysuchat v umývadle a potom vyžmýkať v práčke a dať sušiť. Nepoškodila sa pritom svetielka? Alebo ako ste ich udržiavali čisté? Dakujem

syslik81
•
3. dec 2023

ja som malej hadzala do pracky aj ked neodporucuju a blikali stale .. ale ja som ich vzdy kupila v zlavach a nikdy nie viac ako 20 za ne som nedala a ani by som nedala .. takze mi to nebolo luto

eternity24
autor
•
3. dec 2023

@syslik81 ja tiež pozerám nejakú zlavu, no zatiaľ som za 25e našla len neblikajuce. Svietiace stoja cca 40e v zlave. Preto sa pýtam či to ak bude blikať stále alebo je to jednorazovka. Dakujem za vašu reakciu.

jablkovastrudla
•
3. dec 2023

prala som ich par krat ale vacsinou som ich iba pretrela handrickou. svietili aj po prani btw

monika4487
•
3. dec 2023

Handričkou alebo normálne kefkou aj tie so svetielkami topanky cistim. Dcere kupujeme kazdy rok iba tuto znacku. Ja mam tiez od nich a neskutocne dobru podrazku maju a to som uz mala aj veľmi drahe Adidasy. Je vyssia a dobre tvarovana a aj ta spicka je trosku sirsia. Jedine co uz od nich nekupim viackrat su
v tych zlatych, striebornych farbach to hned zpredu okopala. Ked su jej male, posuvame po rodine dalej.

nikha2809
•
3. dec 2023

@monika4487 presne, dcéra mala také čo boli vpredu trblietavé po mesiaci vyzerali ako keby som ich vytiahla z kontajnera

eternity24
autor
•
4. dec 2023

@nikha2809 @monika4487 @jablkovastrudla
Dakujem všetkým za rady, kúpim teda svietiace.