icon

Ako obliecť 5-mesačné bábätko v premenlivom počasí?

basszabik
14. mar 2024

Ahojte, som prvorodička a len by má zaujímalo čo obliekate bábätkam 5m keď je napr. Take počasie ako dnes. Moja je dosť nervózna ak jej je teplo a nevie v kočíku spat. Ale zas nechcem to podceniť aby neprechladla. Myslím na vrch. Ďakujem

lula3108
•
14. mar 2024

Dnes som obliekla body s dlhym rukavom, pancuchy, mikina (taka zateplena) a bola vo fusaku prechodnom. A ked svietilo slnko aj tak sa mi zobudila s plakala ze jej je teplo cize som ho este aj rozopla. A na baby balance ina mamicka davala rovnako staremu dietatu body, mikinu, svetrik, pancuchy a teplaky a bol v zimnom fusaku😄tak ja neviem no🙆🏻‍♀️

basszabik
autor
•
14. mar 2024

@lula3108 😀no ja tiež tielko dupačky ponožky fusak taký chlpatý a rozopnuty zimný fusak wste a bola úplne nervózna.

anavixy
•
14. mar 2024

@basszabik akoze dva fusaky mala ci ako? Fusak jarny uplne staci, ked je zimsie, tak das este deku. Zbytocne prehrievas dieta a hlavne ked vies, ze mu to vadi. Nie je to ani zdrave, potom ho vytiahnes spotene a je to ovela horsie nez keby bolo v kociku bez fusaku. Sice do kocika mozno nesvieti, ale ani tam nefuka, takze tam
nie je taka zima ako sa zda tebe. Osobne by som dala nejaky jarny overal a deku/deky alebo ten jarny fusak len, ale uz nie zimny a nie zimnu hrubu capicu. Treba sa riadit dietatom, ked je jemu teplo (to kontrolujes pod krkom), tak je uplne jedno ze na len overal a deku a nie fusak, ked je tam spotene, tak urcite ubrat.

basszabik
autor
•
14. mar 2024

@anavixy nie dva fusaky , ale overal preklep chlpatý taký tenký overal a zimný fusak rozopnuty čapica jarná nie zimná ešte som nestihla kúpiť jarný fusak

bubuzu
•
14. mar 2024

Ja som dnes dala body, tepláky, na to taký tenulinky Merino overal a na to jemný vlnený overal a fusak. Ak by som mala doma nejakú fajn bundu, tak sa neondim s overalmi a dám len tepláky, body, mikinu a tenšiu bundu. Fusak mám len jeden, je to taký flis a sušťak na vrchu. Používala som ho aj v zime, ale asi je originál prechodný. Teraz sme zas vonku, je v tom istom fusaku, ale už má na sebe body, tepláky, tenký svetrík a overal teplý. Keď je takto, že slnko hreje, ale vzduch je ešte studený, tak aj zaleží, či ti na kočík svieti alebo nie. To urobí veľa.

pralinka86
•
14. mar 2024

Body, tepláky, na to flisovy overal, tensia kukla na hlavu a fusak prechodný ( zvnútra flis, zvonku softshell)