icon

Ako obliecť dieťa do fusaku pri mrazoch?

5. jan 2026

Ahojte prosím poraďte čo obliecť do toho fusako (petit Mars) teraz som obliekala legíny alebo tepláky body tenšia mikina a na to ešte fleecova mikina. Samozrejme capačky+ čiapka. Ale teraz keď už sú mrazy -6 až 0 stupňov ( a hlásia ešte väčšie mrazy) tak zdá sa mi to malo. Mám obliecť takýto overal? Nebude to až prilis veľa?
Východné Slovensko. Dieťa 11m . Nechodí

Ako obliecť dieťa do fusaku pri mrazoch?Ako obliecť dieťa do fusaku pri mrazoch?
autor
5. jan 2026

Neviem prečo nepridalo foto ale ide o petit Mars fusak bez kožušiny a overal HM vodoopudivy. Taku nepremokavy materiál, vnútri zateplený.

svetlonos
5. jan 2026
@anonym_autor

Neviem prečo nepridalo foto ale ide o petit Mars fusak bez kožušiny a overal HM vodoopudivy. Taku nepremokavy materiál, vnútri zateplený.

@anonym_autor
ahoj, ja davam normalne overal do fusaku. Ved len v mikine by bola zima. Mala ma 9 mesiacov. Niekedy jej dam vlneny overal ake aj bundu naň lebo asi od hrude trci z fusaku.
Nic overslom nepokaziš 🙂

anonym_8271e1
5. jan 2026

Overal aj fusak je veľa, pridaj pančušky, flísovú mikinu zameň za vetrovku

pojezdalova
5. jan 2026

Môj syn má rok a má aj fusák aj overál.Teplo mu určite nie je, mám odskúšané.Ale fusák máme taký obyčajný

anonym_e9f6ca
5. jan 2026

Do fusaku som nikdy nedávala overal. (Mám deti narodené v zime). Ale uvarili by sa mi v ňom. Keď sedeli v kočíku mali bundu, ak boli príliš veľké mrazy, tak som pridala max deku. Podotknem bývame na orave, kde boli kedysi zimy silné. Netreba to preháňať, trošku “otužovať”, nech nemusíš riešiť za 2 roky v škôlke každý týždeň chorobu.

andaluzia12
5. jan 2026
@pojezdalova

Môj syn má rok a má aj fusák aj overál.Teplo mu určite nie je, mám odskúšané.Ale fusák máme taký obyčajný

@pojezdalova tiež dávam overal aj fusak, pančuchy aj tepláky, body, mikinka… u nás bola ráno o 10:00 teplota -12. Keď nieje až tak chladno, vynechám mikinu a tepláky…

anonym_f84b6d
6. jan 2026

Áno, dávam aj overal, u nás včera -16 stupňov. Syn je síce chodiaci, ale predsa keď pochodí a chce ai sadnúť, bola by mu zima. Akrualne dávam body, pančuchy, hrubé tepláky, mikinu, kuklu, overal, rukavice. Fusak mám páperový Cybex, teplo mu nie je. Ak je nad 0 stupňov, ideme bez fusaku.

gerdusha
6. jan 2026

@anonym_autor

pojezdalova
6. jan 2026
@andaluzia12

@pojezdalova tiež dávam overal aj fusak, pančuchy aj tepláky, body, mikinka… u nás bola ráno o 10:00 teplota -12. Keď nieje až tak chladno, vynechám mikinu a tepláky…

@andaluzia12 aj ja tak.Malý chodí do kočíka spávať a vtedy treba obliecť viac.A imunitu majú dobrú, bo nebývajú chorí.Napr minule sme sa boli sánkovať tak bol iba v oberáliku ale to sa hýbal

anonym_246959
6. jan 2026

Celu skriňu najlepšie

anonym_b8445a
7. jan 2026

@anonym_autor
Overal aj fusak. Naša spavala v zime vonku v kočíku a vždy, ked sme ju brali dnu, vnutri vo fusaku bola zima. A bol to fusak do -10 stupňov. V takýchto mrazoch určite obe. Zistíš to aj sama 😊.

princezna_bosorka
7. jan 2026
@anonym_8271e1

Overal aj fusak je veľa, pridaj pančušky, flísovú mikinu zameň za vetrovku

@anonym_8271e1 komu je overal a fusak vela? Moje deti chodili v zime von len vo fusaku a kombineze a ani jeden sa nestazoval (akt. 3 r a 1,5 r, byvame v ba). Pokial nema uplne hypermega super
zatepleny fusak urceny na sibir, tak overal daj.