Ako obliekať 2-ročné dieťa po odplienkovaní?
Ahojte maminky. Možno trápna otázka, ale neviem si dať rady. V lete som dcérku odplienkovala. Vtedy som tak obliekanie neriešila. Ale teraz keď už je vonku chladno, tak neviem či jej ešte kúpiť body tielko alebo obyčajné už vlastne bez toho zapínania. Neviem či jej nebude vadiť body, keďže má už nohavičky. Alebo dávate už obyčajné tielka. Ďakujem za odpovede.
@lujza171997 gatky, tricko, teplaky, mikina, bunda. Tielko je zbytocny kus odevu.
@lujza171997 mam 2,5 rocnu a davam uz obycajne tielko. Sem tam ide aj sama cikat a body by si nevedela rozopnut, je to uz neprakticke.
@lujza171997 môj drobec ešte nie je odplienkovaný ale už chodí na nočník a dávam klasické tielko. Bodý aú už pre nás úplne nepraktické
@lujza171997 jasne, ze uz len tielko ked nema plienku. Trielko, tricko, mikina, vetrovka, leginy/nohavice.
Ďakujem vám za odpoveďou. Aj som si myslela.
Body už nie, teraz sa začne učiť sama obliekať a vyzliekať.
Dáš je tričko - vyberaj dlhší strih, aby sa jej dalo pekne založiť do nohavíc, tielko by som nedávala
@lujza171997 Body urcite nie, ale ani to tielko netreba. Nechapem naco je to dobre?
V lete je na to prilis teplo z v zime to velmi nezahreje. Taky neskutocne neprakticky kus odevu.
@lujza171997 Body urcite nie, ale ani to tielko netreba. Nechapem naco je to dobre?
V lete je na to prilis teplo z v zime to velmi nezahreje. Taky neskutocne neprakticky kus odevu.
@andreatytler napriklad ked nosi saty (ktore nezapravis do nohavic) aby nefukalo na krize a brusko.
@andreatytler napriklad ked nosi saty (ktore nezapravis do nohavic) aby nefukalo na krize a brusko.
@adka3321 Neviem si to predstavit. Ak nezapravis saty do nohavic, tak nezapravis ani to tielko. Vsetky tricka, kosele ktore syn nosi sa mu po par minutach vykasu tym ze je neustale v pohybe. Ak by mal tielko, tak by sa mu presne tak isto vykasalo. Mozno existuju deti, ktore nie su velmi aktivne a tam by to mohlo fungovat. Ja si pamatam ako mi mama neustale vravela aby som sa zakasala. Mam to uz naprogramonane v hlave komfortne sa citim len zakasana. Ked vidim syna ako spi vo vykasanom pizame bez periny, tak mi je z toho zle, lebo ja vedla neho mrznem pod perinou a zakasana😀. Snazila som sa kupovat dlhe pizamove tricka, ale vykase sa mu vsetko. A uz som rezignovala ho neustale zakrivat.

Body sme zrusili, ked sme zacali odplienkovat. Bolo by to neprakticke, kym by som ho povyzliekala, ked sa bude pytat cikat.