icon

Ako obliekate bábätko do kočíka v zime?

mamaleto
Zástupca značky
8. jan 2026

Mamičky, bojujete s tým tiež?
Toto zimné obdobie je pre nás pri obliekaní malého bábätka do kočíka dosť výzva.
Vrstvíte? Máte dobrý fusak? Alebo už máte nejaký „systém“, ktorý vám funguje? ❤️
Budeme radi za tipy z praxe.
#mamaleto

sara07
8. jan 2026

nerobila by som z toho drámu a výzvy
malé deti boli aj ked na Slovensku bolo -20 😂❄ vonku je teraz -7 teda u nás a to je len rano

anonym_0ffa58
8. jan 2026
@sara07

nerobila by som z toho drámu a výzvy
malé deti boli aj ked na Slovensku bolo -20 😂❄ vonku je teraz -7 teda u nás a to je len rano

@sara07 veru veru, mama ma nosila do jasliciek v takej fujavici, ze ani kocikom nepresla po tej kope snehu a nieto este Skodovku rano nastartovat 😂 a teraz sa zblaznime lebo je konecne normalne pocasie na toto rocne obdobie

maryetta
8. jan 2026

Vychystat babatko je lahsie nez vychystat dieta do školky 😂

sara07
8. jan 2026
@anonym_0ffa58

@sara07 veru veru, mama ma nosila do jasliciek v takej fujavici, ze ani kocikom nepresla po tej kope snehu a nieto este Skodovku rano nastartovat 😂 a teraz sa zblaznime lebo je konecne normalne pocasie na toto rocne obdobie

@anonym_0ffa58 nezavidím tym babam teraz , hromada inforamcii a väčšina podprahovky a to niekedy aj od psychologov ..nostop nejaka hrozba alebo upozornovanie na chyby, možnych , nemožných nastrah a neviem čoho
ono tie články sa dajú písat aj inak ale to by asi nefungovali poradne , tu zase platia za plochu... sveta žit, strach najlepší nástroj na všetko .

kiki68
8. jan 2026

Nasa ma 7 mes, Normal body, pancuchy, nieco na to ako svetrik a na to zimny overal. Potom do kocika s fusakom, alebo iba dekami. Zalezi aka je zima. My mame dnes -11

michaela329
8. jan 2026

Bodynko, pančuchy na to mikina, tepláčiky (alebo overalik teplakovy, u môjho je to rýchlejšie), topánočky, zimný overal, v kočíku mám fusak a nánožník cez fusak, lebo my sme na pomedzí Orava a Kysuce, takže tu dosť fúka a sneží. Ak je treba, pridám deku a poriadne kremujem. Ja som októbrová a moja mama doteraz spomína ako som jej v najväčšom mraze spávala v kočíku aj 4 hodiny vonku - c dobe bez merino oblečenia a podobných vychytávok.

luciaruz
8. jan 2026

2 dlhé vrstvy aj na rukách aj na nohach, na to zimny overal a do fusaku.