icon

Ako obliekate deti do škôlky počas chladného rána?

2. okt 2025

Ahojte ..nevysmejte ma hlavne ...ako obliekate deti v tomto počasí do škôlky, u nas dnes ráno boli 2 stupne ...von zima, v škôlke teplo, idú von treba obliekať. Som z toho na prášky.

lucia13022023
2. okt 2025

Tepláky, tričko, mikina, bunda, čiapka. Keď bude treba, dám pod tepláky spodné legíny.

cyberk
2. okt 2025

Nebud, …tristo tem kazdy den

jesenzima
2. okt 2025

@anonym_autor normálne podľa počasia a v škôlke sa prezlečie do tenkého .. keď idú von, zas sa prezlečie na von ... Neviem, žiadna veda to nie je podľa mňa ..

pe_mi
2. okt 2025

Si z toho na nervy, jedine pani učiteľka môže byť na nervy, keď na všetkých dozera, aby sa obliekli alebo čaká, kým si to všetci navleču 😜
Veď normálne tenké niečo, na to tepláky a tie si zoblieka/oblieka . Čo z toho robíš akúsi vedu

belllinka
2. okt 2025

Tretie rovnaka tema dnes a vcera tiez 🤦‍♀️ Co ste nesvojpravne?

x_mery_x
2. okt 2025

Teplaky, dlhe tricko, mikina, tenka bunda.

bolarazjedna
2. okt 2025

Vieš čo, ja som nad tým tiež rozmýšľala. Lebo ráno podľa mňa treba pančuchy aj nohavice, v škôlke majú veľmi teplo, tam aj v zime stačí krátky rukáv a tenké teplaky, v pančuchách + teplákoch by mu bolo veľmi teplo. Keď pôjdu von, tak sám si pančuchy neoblečie a len nohavice budú malo. Tak mi prišla ako rozumná rada mat softshellove nohavice, ktoré natiahne na tie tenké tepláky, keď idú von. A na vrch obliekam tričko s krátkym rukávom (v tom je aj v triede), na to dám mikinu a na to jesennú bundu. Cez deň potom tu mikinu si moze/nemusí dat, podla počasia.

barka1
3. okt 2025

Ráno su 2 stupne úplne nepodstatné. Však kracate, za chvilku ste v školke, otužovat treba, dieta neumrzne.

taktotedanie
3. okt 2025

Leginy, tricko, mikina, softshel nohavice, bunda, sal, ciapka, do kociara prikryvam dekou rano
Ked idu vonku obliekaju to co ma dieta cestou do skolky

anonym_83307e
3. okt 2025

Ako sa obliekate vy , dospele zeny v tomto pocasi ?
Neviem ako sa obliect 😳😂😂😂😂
Treba mi rada z MK 😂