Ako označiť oblečenie do škôlky?
Ahojte, ako ste riešili označenie oblečenia detí do škôlky? Pečiatky, nažehlovačky, nálepky? Na jednej strane by som bola rada, keby to tam aspoň chvíľku vydržalo no a na tej druhej aby to tam nebolo navždy. Čo teda odporúčate? Ďakujem
My sme mali zo stránky etiketka.sk ten balík Classic do škôlky. https://www.etiketka.sk/eshop/product/851/balik...)
Ale niektoré veci som podpisovala aj fixkou na textil.
pisala som menom fixkou na textil na stitky
@viestta budú v triede dve s rovnakým priezviskom.
My sme mali zo stránky etiketka.sk ten balík Classic do škôlky. https://www.etiketka.sk/eshop/product/851/balik...)
Ale niektoré veci som podpisovala aj fixkou na textil.
@caramellka drží to a dá sa to dať neskôr dole?
fixkou na textil
tie, co sa doma nudia, si mozu vymysliet na to projekt a zhanat nalepky a ozbobnym pismom tam mena napisat.
tie co sa nudia uuuplne najviac, to mozu povysivat.
Nálepky som mala 😊
https://www.putmyname.sk/?srsltid=AfmBOorU0S3F_...
tiwto mam, ale netusim, ci drzia, dieta je mimo domu
Fixka na textil alebo obyčajné pero, napíšeš čo potrebuješ,
Priezvisko a 1. písmeno krstného mena alebo niečo nakreslíš k priezvisku
Podľa mňa nálepky, nažehľovačky, pečiatky sú zbytočne vyhodené peniaze
https://www.putmyname.sk/?srsltid=AfmBOorU0S3F_...
tiwto mam, ale netusim, ci drzia, dieta je mimo domu
@kofa77 mala som tieto a aj od firmy My name tags a teda nedá sa to porovnať. Tie od My name tags vydržali oveľa dlhšie, nezničili sa v práčke, sušičke, ani umývačke (nálepkovala som aj fľaše a desiatové pixličky).
nalepky putmyname
držia super. Fixkou som nepisala veci vacsinou predávam dalej
kupila som nalepky aj nazehlovacky a vsetko dobre drzalo... a zase vsetko som nepopisovala, nepolepovala... vsak topanky a tak si pozname :D na uteraku napr. nazehlovacka drzala aj roky po skolke :D aj zehlenie prezila a vsetko.. ale nepamatam si aka firma to bola =uz su to roky.. nieco s labels...
Putmyname nalepky, je tam meno a obrazok. vydrzali dobre, aj práčku a susicku
Na niektoré veci len fixka na oblecko . Mozes sa dohodnut s dietatom, ze meno a nejake srdiecko alebo inu znacku, ak su dvaja v triede. Znacili sme vsetko zo začiatku 🙈 uz nam dosli aj ine tielka, nez rano dieta oblieklo.. a najma hladalo sa to lepsie potom aj ucitelka alebo z kopy v skolke, co nevedeli zaradit/nasli sa niekde
Dala som nálepky PutMyName, zatiaľ držia úplne v pohode.
Neoznačovala som vôbec. Za štyri roky, čo chodila do škôlky, stratila alebo vymenila presne nula vecí. Čudovali by ste sa, ale dieťa si normálne svoje veci pamätá dokonca :D
V skrinke mala jedno náhradné tričko, tepláky a nohavičky, pre istotu. A plus oblečenie na sebe. Nič sa nestratilo, nemalo ako.
Neoznačovala som vôbec. Za štyri roky, čo chodila do škôlky, stratila alebo vymenila presne nula vecí. Čudovali by ste sa, ale dieťa si normálne svoje veci pamätá dokonca :D
V skrinke mala jedno náhradné tričko, tepláky a nohavičky, pre istotu. A plus oblečenie na sebe. Nič sa nestratilo, nemalo ako.
@elviku11 nám to kontrolovali 🙈 neoznačené vrátili späť že treba podpísať 😅
@elviku11 aj my máme nariadenie od škôlky, že majú byť veci podpísané. Nie je to môj výmysel
Mam nalepky z mamalabels s menom a tel.cislom (keby sa dieta zatulalo nech maju kam volat, kedze mame dieta s pas..) co lepim na boty, bundy, ruksaky a vacsie ci drahsie veci atd. Lepim na stitky lebo predsa tam ostane po case z lepidla flak. Namensie veci ako tricka a leginy atd pisem normalne perom na stitok alebo niekedy aj zvnutra na tricko a ked sa sperie prepisem😅 ved tam ide len o to ze ked maju deti rovnake veci tak aby sa to dalo rozlisit komu co patri..
@caramellka drží to a dá sa to dať neskôr dole?
@anonym_autor Na uteráku to držalo hádam 2roky, na pyžame som asi po polroku menila. Ale my sme mali tie etiketky pred 4mi rokmi, možno odvtedy zmenili aj technológiu. Vtedy boli tie nažehľovacie akoby taký nažehľovací pásik textilný.
Putmyname som objednavala, potom som zistila, ze za par centov kupim nalepovacie menovky aj z temu 🤣
Fixka na textil alebo obyčajné pero, napíšeš čo potrebuješ,
Priezvisko a 1. písmeno krstného mena alebo niečo nakreslíš k priezvisku
Podľa mňa nálepky, nažehľovačky, pečiatky sú zbytočne vyhodené peniaze
@patka06 presne. Dnes už na každej sprostosti chcú zarobiť… ako premotivovana matka čerstvého škôlkara som tiež kúpila nazehlovacky s menom za asi 20€ a asi po 10ks nazehlovania som sa na to vybodla a už píšem len obyčajným perom na štítok. Tretí rok a nedám na to dopustiť 😀 výdavky presne 0€
@anonym_autor ako učiteľka v MŠ ti poviem že ak nevojde celé meno, úplne stačia iniciálky na štítku perom. Akákoľvek stopa, ktorá nám pomôže vypátrať majiteľa 😁

pisala som menom fixkou na textil na stitky