icon

Ako prebieha swap oblečenia pre deti?

25. feb 2026

baby boli ste už na niečom takom? oplatí sa? ako to prebieha? mam staršiu dcéru a teraz malé babo ale chlapca a bodlo by mi vymenit dievčenské za chlapčenské 😅 nakúpiť sa síce dá ale stoja mi veci po dcére tak by som zabila 2 muchy 1 ranou 😂

kiki68
25. feb 2026

My to robime asi 15 zien pravidelne, za mna super

lucik194
25. feb 2026

v BA byvaju pravidelne. aj teraz v sobotu budu dokonca dva nezavisle od seba.
detske oblecies na tom jednom vzdy dieta od hora az dole......

donesies veci, niekde maju napisane kolko minimalne, odovzdas, zaplatis vstupne (v Ba za 5,6 ale aj 10 eur) a ides sa prekutrat vo veciach, čo doniesli ini.

vzdy odchadzas s viac vecami ako donesies 😂

autor
25. feb 2026
@kiki68

My to robime asi 15 zien pravidelne, za mna super

@lucik194 ja som z východu a stále zistím že nieco také ma byt až keď už je po tom🫣 a keď si vyberieš viac veci ako donesieš tak to ako funguje?
@kiki68 tak to máš super. to by som brala len nemám s kým😅

lucik194
25. feb 2026

praveze v BA uplne v pohode, nikto tie veci , co mas v taske, co si si vybrala, nebude pocitat. keď aj 20 ks zoberies....

lebo veci, ktore zostanú, musia niekam dalej ist. ..... niekedy charita, vagus, detske aj do nemocnice .....(toto je v BA). je s tym potom ostara, takze organizacia co to organizuje,je rada, ked si ludia poberu, co najviac

mane01
25. feb 2026
@lucik194

v BA byvaju pravidelne. aj teraz v sobotu budu dokonca dva nezavisle od seba.
detske oblecies na tom jednom vzdy dieta od hora az dole......

donesies veci, niekde maju napisane kolko minimalne, odovzdas, zaplatis vstupne (v Ba za 5,6 ale aj 10 eur) a ides sa prekutrat vo veciach, čo doniesli ini.

vzdy odchadzas s viac vecami ako donesies 😂

@lucik194 prosím ta, kde budú v sobotu swapy?

lucik194
25. feb 2026
@mane01

@lucik194 prosím ta, kde budú v sobotu swapy?

@mane01 pisala som to v BA skupine. jeden na Nivach (poobede) a druhy v starej jedalni(doobeda)