icon

Ako riešiť výber oblečenia pre 7-ročné dievčatá?

tehsim
24. nov 2025

Prosím Vás, neviem či to je nejaký vzdor, puberta, alebo ako to pomenovať. Môjmu doeťaťu všetko čo kúpim je zle, nič nechce nosiť. Iba legíny bez pančúch. Čo nosia vaše dievčatá do školy? Pokúpila som rifle (úzke, šíroké), legíny všeliake no nič nie je dobré. Ja už som zúfalá z toho.

anonym_81ef2f
24. nov 2025

a kupila si to sama bez dcery ?
moj 3 rocny syn si vyberá v obchode sám čo bude nosiť už

anonym_b2eee2
24. nov 2025

@tehsim Vyberajte spolu, čo sa jej páč a v čom sa cíti dobre, pohodlne. V tomto veku už pančuchy nie. skôr tie leginy alebo klasika rifle.

anonym_898059
24. nov 2025

Však choďte nakupovať spolu, spolu vyberte a podebatuje.
Pančuchy? Však to je pre škôlkarov

tehsim
autor
24. nov 2025
@anonym_b2eee2

@tehsim Vyberajte spolu, čo sa jej páč a v čom sa cíti dobre, pohodlne. V tomto veku už pančuchy nie. skôr tie leginy alebo klasika rifle.

@anonym_b2eee2 aj to som skúšala, aby šla so mnou na nákup, spolu sme kupovali veci, skúšala ich, nechala som ju nech si sama vyberie a nedobre. Tenke legíny iba? Veď je vonku zima, mala pred nedávnom problémy s pocikávaním, bola prechladená je nachylná. Ale pančuchy nosia aj jej spolužiačky nie len ona 🙂 Môj syn je 3 sám si pýta spodky do školy. Do školy chodíme 15 mínut pešo, pančuchy práveže chce 🙂.

tehsim
autor
24. nov 2025
@anonym_81ef2f

a kupila si to sama bez dcery ?
moj 3 rocny syn si vyberá v obchode sám čo bude nosiť už

@anonym_81ef2f Nie, práveže spolu.

minesasubu
24. nov 2025

možno chce mať viac pohodlia , čo tak tie leginy aké chce a nato nejaké teplé softshellové nohavice a v škole si ich dá dole
ja som tak chodila do školy stále

luciamiklova
24. nov 2025

Mám zachvíľku 7r a 3,5r, ani jedna nenosí pančuchy, mladsia iba k šatom. Inak nosia legíny tenké a na to si vždy daju zateplené. Staršia si teraz posledný týždeň obliekla iba zateplené legíny. Rifle nechce nosiť. A celkovo jej štýl je úplne odlišný od môjho, takže jej dávam vyberať, jediné čo nikdy nenosila ani keď si sama vybrala, boli mikiny cez hlavu, to už som jej povedala, že akokoľvek bude chcieť, už jej takú nekúpim 😅 ale proste ozaj jej musím dať všetko vybrať, včera sme vyberali pyžamá, to ktoré sa mne pacilo, tak povedala, že zrovna to sa jej nepáči ale tie ostatné dve sa jej páčia 🤷‍♀️🤣 takže už si vyberá všetko sama, aj nohavičky! 😆 ale aj mladsia si vyberá ráno čo si oblečie do škôlky, keď jej niečo idem objednať, tiež jej dávam vybrať.

vilma7
24. nov 2025

Tak moja ma 6.5 a oblečie všetko čo jej kúpim, donesiem alebo dostane.
A skusila si sa jej opýtať, že prečo to nechce obliecť?

katulienocka999
24. nov 2025

@tehsim mali sme tak v rodine 6-7 rocnu a presne to iste...ju aj brali nakupovať nech si vyberie, po čase aj to sa jej nepáčilo..cirkus bol teda riadny 😅 našťastie ju to už prešlo, teraz ma 8 😅

linibini
24. nov 2025

Odmieta všetko ružové a obrázkové. Do školy nosí pančuchy a na to teplejšie leginy, alebo rifle úzke aj široké, zvonove mencestraky. Farby šedá, čierna, modrá, vínová. Má rada mikiny, ale sú take to A alebo svetriky. Vŕšky môžu všetky, okrem ružovej.

tehsim
autor
24. nov 2025
@katulienocka999

@tehsim mali sme tak v rodine 6-7 rocnu a presne to iste...ju aj brali nakupovať nech si vyberie, po čase aj to sa jej nepáčilo..cirkus bol teda riadny 😅 našťastie ju to už prešlo, teraz ma 8 😅

@katulienocka999 My to máme teraz, mne to príde ako puberta a verím, že to prejde. Lebo inak je zlatá, dobrá, hrá sa v škole ddobré výsledky, ale obliekanie jedna veľká katastrofa. 🙂 Začala to od leta robiť. Nič jej nie ne dobré.

sasitimi17
25. nov 2025

Moja ma 7 a tiež ju už viac menej nechávam samu nech si vyberie, lebo občas ked jej niečo sama objednám z netu tak nie vždy sa trafím do jej vkusu 😀 ale ked ideme spolu nakupovať a takto by vymyslala ze ani sama nevie co chce tak by som jej nic nekúpila. Zas cvičiť so sebou nenechaj.

chichua
25. nov 2025

Moja podobne.Pančuchy vôbec,rifle len jedny také široké,ani legíny jej všetky nevyhovujú. Minule bol problém už aj s takými rebrovými tričkami,že sú jej úzke. A topánky to je ešte väčšia katastrofa. Všetko ju tlačí. Pričom ale nejde o vzhľad vecí,ale necíti sa v tom asi pohodlne.