icon

Ako správne obliecť chlapca do škôlky?

14. okt 2024

Ahojte
Ako obliect teraz v zime chlapca?dam pancuchy a teplaky,ale v triede mu bude teplo,tak ako to spravit?ak dam pancuchy dole,tak pochybujem ,ze ucitelky budu na von obliekat ,,,,

Strana
z2
miadi
18. okt 2024

@sisaka tak vies uz je ina klima na Svk ked maju od maja 35C hic tak ked sa ochladi na 15c tak vytiahnu zimne bundy Lebo je im Asi realne zima . U nas je v lete tak fajn 25-29C tak ked je teraz rano 4C tak sa nam to nezda ako nieco Strasne - ak svieti slnko.nefuka . Deti este nenosia bundy hoci rano su 4c cerstvo no na obed ked je 15c tak je teplo . My sme este len presli na dlhe rukavy z triciek . A ja este beham v sandaloch bez ponoziek ale uz budem musiet tenisky vytiahnut Aj ponozky 🤢 ale croc’s v zime nebudem nosit nikdy 😆

merrysa
18. okt 2024

Minulého roku som dávala pančuchy a kraťasy, všetci chlapci to tak nosili..teraz chodí do inej školky a zatiaľ dávam legíny (Tchibo sú najlepšie) a asi pri Tom aj ostanem. V triede je teplo a sú pohodlnejšie ako pančuchy. Na ne už dávam nohavice podľa počasia -tepláky, teplejšie nohavice, softshell keď je sychravo.

sisaka
18. okt 2024

@miadi môj syn stále hoodie a to chodi do školy dosť ďaleko - pešo, autobus, pešo, tak je aj dosť von, ale nedá si povedať. Tenisky celoročne, kúpila som mu minuly rok zimne topánky (nie čižmy) nezáujem, -30 tenisky. Ja chodím všade na aute, tak som tiež zatiaľ nevytiahla nejaké bundy…zväčša v zime hodim jednu do auta + deku, keby sa auto pokazilo…
Včera sme sa boli previesť na motorke v horách, tam už kosa, aj sneh už do pól kopca a v kaviarni veru žena v šľapkách na boso 😅

chrumka333
18. okt 2024

Legíny a na vrch softshellove nohavice.ale teraz je ešte teplo,ide iba v teplákoch

miadi
18. okt 2024

@sisaka Hej tie tenisky do skoly cely rok ak nie je sneh aj u nas tak 😃mama ked to vidi tak vzdycha a Mne to uz ani nepride nejake na pozastavenie sa som rada ze mà ponozky Lebo to bol boj najradsej chodila bez nich aj v zime len jej hnet smrdeli tenisky aj nohy. ( a ja chapem ten odpor k po niekam je Asi dedicny) ti kanadania co v snehu a - 15 behaju po vonku pre take out ci do restiky ci walmartu to si Neviem vybrat ci su tak otuzili alebo je to Proste len Lenivost ze ako boli tak sa vykotulali von šup sandale Lebo zas od auta do daneho podniku urobia 4 kroky . A teenagerky hnet ako sa roztppi sneh a trochu svieti slnko hnet nahodia sortky ( celorocne biele ako stena) a mikinu.

Strana
z2