Ako správne obliecť ročné dieťa na víkend v Tatrách?
Ahojte , ideme na víkend s ročnou dcérou do tatier , počasie ukazuje slnečno 8 stupňov.
Mám jej dať dlhé body , pancusky , tepláky , mikina , zimná kombinéza …. Alebo stačí len pancusky bez teplakov a na pančuchy zimnú kombinézu ? Keď bude v kočíku bude mat samozrejme zimný Elodie fusak. Ale chceme ju z kočíka aj vyberať aby sa vybehala aj ona. Som zmatena 😁
Ďakujem
@anonym_autor alebo body s krátkym rukávom ?? Nato mikina a zimná kombinéza ? Neviem vooobec tým že budeme striedať kocik a behanie tak neviem čo mám robiť 😂😂😂😂😂
Ahoj, veď si pozri predpoveď počasia, zisti, koľko stupňov bude tam a podľa toho ju obleč. Ak bude napr. 6°C, je úplne jedno, či si v Tatrách alebo v Nitre.
@anonym_autor alebo body s krátkym rukávom ?? Nato mikina a zimná kombinéza ? Neviem vooobec tým že budeme striedať kocik a behanie tak neviem čo mám robiť 😂😂😂😂😂
@anonym_autor nie krátke nedavaj, radšej daj mikinu a keď bude spotena dáš dole mikinu a necháš body s dlhým. Neboj neni to Sibír, oblec ju tak, ako chodíte aj teraz na prechazdy
Body s dlhym, pancuchy, nakrcnik/kukla/ciapka, mikina a kombineza, ked bude sediet vo fusaku nepohnuta tak vychladne, nemusis jej ho ved zapinat az na max a ked vude chodit, tak ju pohyb zohreje
Za mňa len body pančuchy a kombinéza. Deti takto “striedmo” obliekam od malička a nebývajú ani choré (obe majú takmer 10r a atb ešte nemali)
Kombinéza pod ňu body s dlhým rukávom a pančuchy, čiapka na hlavu. To úplne stačí.
Fusak nie, ak náhodou zaspí v kočíku, prikryť dekou
@anonym_autor
Za mňa len body pančuchy a kombinéza. Deti takto “striedmo” obliekam od malička a nebývajú ani choré (obe majú takmer 10r a atb ešte nemali)
@anonym_12bca5 obliekam podobne a zijem pod horami v Alpach 😀 Nebudem to hyckat
@anonym_12bca5 obliekam podobne a zijem pod horami v Alpach 😀 Nebudem to hyckat
@kiki68 my sme žili na Orave, zimy také že aj -15. A deti nezamrzli 😅. Starší syn este stále odmieta aj zimnú bundu

Stači body, pančuchy, ponožky, svetrik alebo mikinka a kombinéza. 8 stupňov nieje vibec zima, nech nieje spotena