Ako správne obliekať dieťa pod fusák?
Pri plusových teplotách tepláky, hrubé ponožky, body s dlhým rukávom a hrubá bunda, čiapka
Ak mrzne, pridáš pančuchy.
Ja som dávala do fusaku pri mínuse tepláky, body, mikina, čiapka, ak bolo príliš chladno tak ešte deku. Netreba to nijak extra preháňať, ak nežiješ na najsevernejšom severe Slovenska. Aj vďaka miernemu “otužovaniu” som s deťmi na OČR bola raz za 9 rokov.
aj ja mám 4 mes dieťa, dávam tak, ako je oblečený doma (body + legíny) do pleteného overalu a tak do tenkej deky. Keď je pod nulou, pridám aj mikinu
Mame páperový Fusak, ktorý super hreje aj reguluje teplotu. Malý (13 mes) zatiaľ nikdy nebol spotený a keď ho vyberiem, je prijemne teplučký:
- dole máva take teplejšie leginy alebo teplaky, ktoré nosi teraz v zime bezne doma, ponožky a capacky.
- hore bodycko, v ktorom je doma, na ňom teplejsiu mikinu a prechodnu vetruvzdornu bundu, keďže vystrkuje ruky von. Ak je veľká zima, tak pod mikinu mu dávam ešte tielko s dlhým rukávom.

Pančušky, tepláčky, dlhé bodyčko a svetrík alebo mikina, čiapka. Pre istotu deku so sebou.