icon

Fusak v detskom kočíku

5. máj 2022

Maminy prosim poradte, mam 1.5 babo, je ok vozit dieta s fusakom este? mne sa uz zda teplo. Dakujem

anjelicek26
•
5. máj 2022

Co je teplo? Rano je 7-10 stupnov - to lahky jarny fusak by som este dala, ak babatko lezi... ked ides poobede a je 20 stupnov, tak staci deka cez nozicky prehodit...

kubkovamama
•
5. máj 2022

1.5 je čo? U nás je ráno skoro nula. Pri rieke hmla a vlhko. Plus keď fúka, normálne ešte používam zimný fusak. Poobede je 15, to dám iba softshell nepremokavý nánožník, lebo furt poprcha . Pod ten malú deku keď tak

autor
•
5. máj 2022

ďakujem, tak ešte nechám...no u nás sú deti v krátkych tričkách (samozrejme väčšie)

autor
•
5. máj 2022

@kubkovamama 1,5 mesiaca (pardon)

autor
•
5. máj 2022

aby som upresnila mame fusak, kryt, deku a pod tym ma overal este ( ale kryt nedavam casto ani vrchnu casť fusaku, lebo je naozaj okolo poludnia velmi teplo). No spodnu cast mam vzdy.

autor
•
5. máj 2022

v sportovych kocikoch vidam deti bez nicoho...ale su vacsie

anjelicek26
•
5. máj 2022

Fuha to ho asi varis aj keby mrzlo takto :( Ziaden overal, len polodupky, body, mikinka, bavlnena ciapocka, tenky fusak. ked fuka - tak kryt.

autor
•
5. máj 2022

@anjelicek26 praveze nezaznamenala som to prepotenie, to kontrolujem. Ten overal nie je zase hruby. Ale fusak je podla mna dost teply.

autor
•
5. máj 2022

ja ho radšej vymenim za nejaku decku, lebo tu vrchnu cast z neho aj tak nedavam, je to len v tej vanicke na spodu.

petamich
•
5. máj 2022

fuha tak to je trosku dost - neviem odkial si ale my v BA mame 22-24 stupnov na slnku, maly ma 9M a nema uz ani deku cez den 🤷‍♀️ a ma teplaky, ponozky, body s dlhym rukavom a tenky svetrik, ked nahodou fuka, tak mu dam nepadavu deku - on uz je v sportiaku

treba si uvedomit, ze aj ta vanicka akoby je jedna vrstva a do tej mu nefuka, takze ja uz by som urcite nedavala fusak a ani overal, staci deka a ked tak ten kryt

autor
•
5. máj 2022

@petamich dakujem, ja nemam skusenosti s babatkom takto do leta, asi som overprotected, tak to zredukujem. Dakujem 🙂

tosomja
•
5. máj 2022

Ja by som nechala spodok fusaku, dala tepláčiky, body, tenkú mikinku, alebo svetrík, tenkú čiapočku a prikryť dekou nie hrubou, ale ešte nie letnou. Veď je v hlbokej vaničke, prípadne môžeš dať nánožník, ale to už musí byť vietor, alebo skoro ráno, keď je ešte 7-10 stupňov.

petamich
•
5. máj 2022

detske obliekanie je pre mna veda 😂 ale ja asi obliekam menej ako okolie, som sa touto cestou vydala a mozno ty mas zimomrive dieta a treba viac 🙂