icon

Ako vnímate sedemnásťročné dievčatá a ich štýl obliekania?

Včera o 02:38

Ako vnímate takéto dievčatá vek 17 rokov takto oblečené. Foto je stiahnuté z není nie moc kvalitné.

Ako vnímate sedemnásťročné dievčatá a ich štýl obliekania?
Strana
z2
anonym_e1d997
Včera o 02:43

@anonym_autor nič si nemyslím Ich život ich vec. Aj ty sa sustred na seba bude sa ti lepšie žiť

martinmmartin
Včera o 04:39

Ta debilna decka na stoliku je fakt pruser

anonym_557827
Včera o 04:49

17 a ta tetovacka na ruke...neviem co si mam mysliet.

anonym_de5def
Včera o 04:56

@anonym_autor ja si myslím, že presne preto je Slovensko tam kde je, lebo sa tu väčšina ľudí stará do druhých a nie, aby si zamietli pred vlastným prahom a zdôrazňujem do druhých nie o druhých

anonym_4ed00b
Včera o 04:56

Ze puberta,a deti z toho vyrastu.

anonym_28d8e9
Včera o 05:13

@anonym_autor a ako su oblečené? Ta na ľavo ma suknu a cierne silonky a sako, a ta druha ma dlhe šede nohavice a sede sako .. čo je ako na tom zlé? Je to ich vec a asi mas moc nudny zivot ked sa staras

anonym_8f84c6
Včera o 05:19

@anonym_autor celkom kočky, mladé, pekne zladené, len ta dečka sa tam ozaj nehodí.
Či čo by si chcela podľa výzoru hodnotiť, charakterové vlastnosti a inteligenciu?

anonym_bc2da8
Včera o 05:29

Ja sa cudujem, ze na 17tky su take zahalene.

klara546
Včera o 05:36

Páčia sa mi. Tiez som sa v ich veku parádila a,aj moje dcéry tak vyfintene chodia.

autor
Včera o 06:10
@anonym_28d8e9

@anonym_autor a ako su oblečené? Ta na ľavo ma suknu a cierne silonky a sako, a ta druha ma dlhe šede nohavice a sede sako .. čo je ako na tom zlé? Je to ich vec a asi mas moc nudny zivot ked sa staras

@anonym_28d8e9 ťa jedna má čipkované nohavice ťa dúha v bledom má bezove legíny kožuch a pod tým má pásik čierneho akože krop tomu hole ramená brucho jediné čo zakryva je akurát prsia noc iné zmalovane jak vajcia. Len sa pýtam mne tie dnešné baby prídu ako kurvy čakám kedy začnú chlapom hole disky na tvár dávať a doma to nikomu nevadí a potom sa jazdí divo prečo sa stane hento a tamto mladé môžu byť aj pekné aj sa slušne obliekať si myslím

anonym_5b8060
Včera o 06:19

Podľa mňa opačne, každý sa tvárime, že neexistuje problém
Hlavne, že sa staráme do voličov a názorov a ,,odsudzujeme,,
A keď neplnolete aj plnolete chodia ako ľahké devy,to už nikoho nič do toho
Ako keby Slovensko bol ,,bordel,, tak to tu vyzerá na uliciach

domkakvet
Včera o 06:26

@anonym_autor aj vacsina z nas sa obliekala inak, ked sme boli v puberte a tiez to nebolo kto vie co, proste puberta, je to normalne, vyrastu z toho.

martinka13
Včera o 06:40

Tak si im mala spísať, čo je podľa Teba vhodné a čo nie. A nech si to obliekajú, aby Ťa nepohoršovali. Aj kedysi sa dievčatá obliekali vyzývavo. A ak máš na mysli, že ešte dávnejšie chlapci nemohli mať ani dlhšie vlasy, lebo to bolo v rozppore s režimom, tak sa treba nad sebou zamyslieť.

anonym_53f79d
Včera o 06:42
@anonym_autor

@anonym_28d8e9 ťa jedna má čipkované nohavice ťa dúha v bledom má bezove legíny kožuch a pod tým má pásik čierneho akože krop tomu hole ramená brucho jediné čo zakryva je akurát prsia noc iné zmalovane jak vajcia. Len sa pýtam mne tie dnešné baby prídu ako kurvy čakám kedy začnú chlapom hole disky na tvár dávať a doma to nikomu nevadí a potom sa jazdí divo prečo sa stane hento a tamto mladé môžu byť aj pekné aj sa slušne obliekať si myslím

@anonym_autor hento a tanto sa stane, lebo niektorí chlapi sú primitívne prasce a nevedia udržať k... v gatiach...to, že je žena alebo dievča akokoľvek oblečená nedáva NIKOMU právo ju zneužiť...my ženy tiež nepretahujeme chlapov bez ich súhlasu len preto, že sú v plavkách alebo kratasoch...

pandorra
Včera o 06:49

Aj nasa generacia sa obliekala vyzyvavo, spominam si na kratke tricka a bedrace a starsiu generaciu islo z toho porazit, nic sa nezmenilo a vzdy to tak bude.

martinmmartin
Včera o 06:56

co je to holy disk? O nieco prichadzam?

anonym_8b8f27

@anonym_autor Keďže vieš podrobne opísať ich výzor aj oblečenie, ktoré z foto nevidno, očividne ich poznáš a šíriš ich foto bez súhlasu. Pekný prúser. Pravdepodobne si ich aj tajne odfotila a tváriš sa,že foto je z netu.

anonym_92c5f4

@anonym_autor bez ohľadu na túto fotku, pracujem na ZŠ a denne mi niekoľkokrát spadne sánka. Croop topy, vystrihy, vymaľované ako veľkonočné vajíčka, sukne kúsok dlhšie od nohavičiek. Tiež si pamätám, že sme sa chceli páčiť ale toto dnešné obliekanie volá... vytrt*kaj ma 🤷 pardon za výraz ale dokonale to vystihuje.

anonym_efd65f
Včera o 06:58

Ja mam 38, ako pubiska som nosila bedrove nohavice a tricka tiez nad pupok. Plus som nosila stekle. V 13 som si supla ciernu farbu (som spinava blondina)…A nie nebola som a nie som lahka deva. Je to prirodzene. V takom veku proste mlady clovek nevie urcit co je a co nie je “cez ciaru”… hlada sa, svoj styl. Chce sa pacit… dnes ked sa pozriem na svoje fotky sa len za hlavu chytam a smejem 😁 nikdy by som tak na ulicu uz nevysla… zas nerobme z komara somara

anonym_efd65f
Včera o 07:00

A dodnes si pamatam, ze z domu som odchadzala vo svetry (lebo ved rodicia)a ten som si nakupnom centre vyzliekla a mala len tricko nad pupok a bedrove nohavice… proste puberta

anonym_c9af80
Včera o 07:16
@martinmmartin

@martinmmartin a čo znamená
,, ťa dúha ,,?

anonym_8f84c6
Autor odpoveď zmazal
anonym_8f84c6
Včera o 07:36
@martinmmartin

@martinmmartin zistíš, keď ti ho niektorá čochvíľa hodí do tvare… potom mozno na to prídeš 🤣 daj vedieť, tiež ma to zaujíma 🤞

anonym_8f84c6
Včera o 07:39
@anonym_c9af80

@martinmmartin a čo znamená
,, ťa dúha ,,?

@anonym_c9af80 to znamená - “tá druhá sťa dúha”

anonym_8f84c6
Včera o 07:43
@anonym_8b8f27

@anonym_autor Keďže vieš podrobne opísať ich výzor aj oblečenie, ktoré z foto nevidno, očividne ich poznáš a šíriš ich foto bez súhlasu. Pekný prúser. Pravdepodobne si ich aj tajne odfotila a tváriš sa,že foto je z netu.

@anonym_8b8f27 síce to nevidno, no autorka disponuje superschopnosťou vidieť cez dvojrozmernú fotku 3D realitu, pretože prešla špeciálnym výcvikom

natalka13
Včera o 07:47
@anonym_autor

@anonym_autor klames, ak dedukujes z fotky z netu /kto da na net taluto foto?/
Kde tam vidis top kozuch leginy cipkovanu suknu? Nikde.

anonym_8f84c6
Včera o 07:52
@natalka13

@anonym_autor klames, ak dedukujes z fotky z netu /kto da na net taluto foto?/
Kde tam vidis top kozuch leginy cipkovanu suknu? Nikde.

@natalka13 veru, skôr si domýšľam, že foto je urobená zo staršieho telefónu na nejakej návšteve, a ta dečka je jej

anonym_0e6733
Včera o 08:28
@anonym_autor

@anonym_autor tam nech sa radšej chlapi naučia si držať kkt na uzde

anonym_0e6733
Včera o 08:29

Jako boh nás stvoril nahých tak co je také strašné na odhalenom tele?

vevesh
Včera o 08:29

Ako, asi som.blba, ale ja na fotke vidim akurat 2 albanske dievcata, ktore maju pred sebou krabicu zo zakuskami na sklenenom stole. Ano su zmalovane (ako albanky byvaju) a podla oblecenia je to aj par rokov dozadu. Ale nic ine si z tejto foto nedokazem vyvodit. A k dnesnej mode, ano, je to niekedy cez ciaru, preto je aj coraz castejsie v skolskom poriadku "dress code" a mozno casom pribudnu aj uniformy, co tiez nie je zle, ked uz ani rodicia nevedia zasiahnut do obliekania. Lebo sice za mojho mladi niektore skusali take "volnejsie oblecko", ale ucitel ich rovno poslal u triedy. Takisto makeup bol dovoleny az od 3roc. Na strednej, dovtedy dostala baba neospravedlnenu hodinu, dokym si to nezmyla na komplet...

Strana
z2