icon

Ako vnímate sedemnásťročné dievčatá a ich štýl obliekania?

Včera o 02:38

Ako vnímate takéto dievčatá vek 17 rokov takto oblečené. Foto je stiahnuté z není nie moc kvalitné.

Ako vnímate sedemnásťročné dievčatá a ich štýl obliekania?
Strana
z2
anonym_c9af80
Včera o 08:32
@anonym_8f84c6

@anonym_c9af80 to znamená - “tá druhá sťa dúha”

@anonym_8f84c6 to v ktorom jazyku?

anonym_8f84c6
Včera o 08:43
@anonym_c9af80

@anonym_8f84c6 to v ktorom jazyku?

@anonym_c9af80 keby si viac čítala, prózu či poéziu, vedela by si

anonym_c9af80
Včera o 09:09
@anonym_8f84c6

@anonym_c9af80 keby si viac čítala, prózu či poéziu, vedela by si

@anonym_8f84c6 ešte raz a od začiatku.
Autorka napísala

ťa dúha

Slovo šťa poznám.

anonym_8f84c6
Včera o 09:15
@anonym_c9af80

@anonym_8f84c6 ešte raz a od začiatku.
Autorka napísala

ťa dúha

Slovo šťa poznám.

@anonym_c9af80 pretože som to nemyslela vážne, skôr ako vtip. Ja zase nepoznám slovo šťa, no nevadí.
Ale pre teba: autorka sa pomýlila. Ona si neskontrolovala po sebe text a z jeho kontextu vyplýva, že chcela napísať tá druhá a nie ťa dúha.

danica2711
Včera o 09:25

@anonym_autor fúuuuha, koľko zloby... tebe nejaká sedemnástka odviedla frajera, či čo sa ti stalo?

anonym_c9af80
Včera o 09:28
@anonym_8f84c6

@anonym_c9af80 pretože som to nemyslela vážne, skôr ako vtip. Ja zase nepoznám slovo šťa, no nevadí.
Ale pre teba: autorka sa pomýlila. Ona si neskontrolovala po sebe text a z jeho kontextu vyplýva, že chcela napísať tá druhá a nie ťa dúha.

@anonym_8f84c6 ty nepoznáš šlo sťa (hlavne že to sem vo veľkom kopíruješ a ešte ma aj označuješ) tak sa to prosím ťa douč. Ja som sa to učila voľakedy na prvom stupni ZŠ.

bielasovicka
Včera o 10:16
@anonym_autor

@anonym_28d8e9 ťa jedna má čipkované nohavice ťa dúha v bledom má bezove legíny kožuch a pod tým má pásik čierneho akože krop tomu hole ramená brucho jediné čo zakryva je akurát prsia noc iné zmalovane jak vajcia. Len sa pýtam mne tie dnešné baby prídu ako kurvy čakám kedy začnú chlapom hole disky na tvár dávať a doma to nikomu nevadí a potom sa jazdí divo prečo sa stane hento a tamto mladé môžu byť aj pekné aj sa slušne obliekať si myslím

@anonym_autor aké hole disky? ta dúha.... Co?
Nauč sa najprv písať

barborienka2001
Včera o 10:21

@anonym_autor mám 25 rokov a my sme tiež pred 8 rokmi chodili ako ku......s prepáčením krop-top, biele rifle k tomu kožené čižmy s vysokým opätkom nad kolená k tomu čiernu koženku s kožušinou vymaľované jak kraslice a stali sme za školou a fajčili po prípade sme išli poza rovno ráno do baru 24 sa volal a tam sme prežili na pive na vodnej fajke celé vyučko a potom sme sa išli zase flakat a prišli domov akoby nič, podľa mna to je úplne normálne, každá doba má mala aj bude mať vždy takéto baby ...

autor
Včera o 10:24

Vidím že máte problém no už si dám bacha budem po sebe aj čítať viete keď máte malé decká sem tam čosi postláčajú a fakt ma nebaví kontrolovať každe slovo nebojte na papieri keby píšem sloh sa nepomýlim. Viete ide mi o to že mám dve dceri a keď im poviem aby sa obliekali slušne zároveň pekne a moderné tak sa chcú obliekať ako vidia von a prečo nemôžu oni atd ja len či vám.to.nevadi že vaše dceri chodia viac vyzlečené ako oblečené neviem či ste aj vy kedysi tak chodili ale ja som bola vychovaná tak že chlapec má dobíjať dievča a nie byť vulgárne či?! Tak vidím že tie čo gagate zrejme vás to zasiahlo a v podstate máte pravdu keď sa ma budú dceri pýtať prečo môžu tak poviem že dievčatá robia ľahké dievčatá. Pekný deň a pekné sviatky všetkým.

anonym_7532d1
Včera o 10:24

Vidíš a ja som si skôr všimla, že chodia dnes mladé dievčatá oblečené v baggy nohaviciach a oversize mikinách a pomyslela som si, aké je to neženské. Takže nikomu nevyhovieš. Je to ich vec a vec ich rodičov. Ja si môžem akurát tak niečo pomyslieť ale tlak mi ich oblečenie nedvíha.

anonym_557827
Včera o 10:28
@barborienka2001

@anonym_autor mám 25 rokov a my sme tiež pred 8 rokmi chodili ako ku......s prepáčením krop-top, biele rifle k tomu kožené čižmy s vysokým opätkom nad kolená k tomu čiernu koženku s kožušinou vymaľované jak kraslice a stali sme za školou a fajčili po prípade sme išli poza rovno ráno do baru 24 sa volal a tam sme prežili na pive na vodnej fajke celé vyučko a potom sme sa išli zase flakat a prišli domov akoby nič, podľa mna to je úplne normálne, každá doba má mala aj bude mať vždy takéto baby ...

@barborienka2001 A teraz ako zijes? Ake mas ukoncene vzdelanie, pripadne zamestnanie. Len zo zaujimavosti.

anonym_557827
Včera o 10:35
@anonym_7532d1

Vidíš a ja som si skôr všimla, že chodia dnes mladé dievčatá oblečené v baggy nohaviciach a oversize mikinách a pomyslela som si, aké je to neženské. Takže nikomu nevyhovieš. Je to ich vec a vec ich rodičov. Ja si môžem akurát tak niečo pomyslieť ale tlak mi ich oblečenie nedvíha.

@anonym_7532d1 Tak mne napr. tento styl pride sympatickejsi. Proste doraz je na nieco ine ako len ich telo. Ze sa proste hladaju inde ako len v tej presexualizovanej poze.

barborienka2001
Včera o 10:37
@anonym_557827

@barborienka2001 A teraz ako zijes? Ake mas ukoncene vzdelanie, pripadne zamestnanie. Len zo zaujimavosti.

@anonym_557827 mám SOŠ s maturitou obchod a podnikanie, mám vlastne podnikanie ktoré mi fičí a nie nefajčím a príležitostne pijem alebo ideme s babami na diskotéku alebo do baru zahrať biliard...mne rodičia veľa veci dovolili a som za to vďačná že som mala takúto voľnú výchovu a mohla som im povedat vsetko mama mi vždy hovorila že aj ona bola taká keď bola mladá že to k mladosti patrí toto všetko ....spolužiačky ktoré rodičia veľmi trestali a aj tak robili to čo ja, len potajme a sú z nich závislé na nikotine pijú samozrejme nie všetky ale chápeš ...tak isto aj svojej dcére toto povolím, len nech mi povie že či fajčí alebo pije s partiou niekde..

anonym_557827
Včera o 10:41
@barborienka2001

@anonym_557827 mám SOŠ s maturitou obchod a podnikanie, mám vlastne podnikanie ktoré mi fičí a nie nefajčím a príležitostne pijem alebo ideme s babami na diskotéku alebo do baru zahrať biliard...mne rodičia veľa veci dovolili a som za to vďačná že som mala takúto voľnú výchovu a mohla som im povedat vsetko mama mi vždy hovorila že aj ona bola taká keď bola mladá že to k mladosti patrí toto všetko ....spolužiačky ktoré rodičia veľmi trestali a aj tak robili to čo ja, len potajme a sú z nich závislé na nikotine pijú samozrejme nie všetky ale chápeš ...tak isto aj svojej dcére toto povolím, len nech mi povie že či fajčí alebo pije s partiou niekde..

@barborienka2001 OK, tak aspon ta maturita, to je super.
Nejak som tusila, ze magister prip. doktorat tam nebude.

anonym_7532d1
Včera o 10:44
@anonym_557827

@anonym_7532d1 Tak mne napr. tento styl pride sympatickejsi. Proste doraz je na nieco ine ako len ich telo. Ze sa proste hladaju inde ako len v tej presexualizovanej poze.

@anonym_557827 podľa mňa sa tak väčšina oblieka len, lebo je to “in”, nie že tým chce každý vyjadriť svoj postoj k presexualizovanému oblečeniu. A existuje aj stred. Neznamená, že ak si na seba nedám baggy oblečenie tak chodím presexualizovane oblečená.

barborienka2001
Včera o 10:47
@anonym_557827

@barborienka2001 OK, tak aspon ta maturita, to je super.
Nejak som tusila, ze magister prip. doktorat tam nebude.

@anonym_557827 :D a načo veď človek sa vie lepšie uplatniť na trhu práce aj keď nemá vysokú školu a 5 titulov pred aj za ...zarábam lepšie ako kamošky z Gympla ja mám voľnosť a oni zavreté v korporátoch, Vysoká škola nezaručuje automaticky lepšie uplatnenie na trhu práce ...

anonym_8f84c6
Včera o 10:56
@anonym_c9af80

@anonym_8f84c6 ty nepoznáš šlo sťa (hlavne že to sem vo veľkom kopíruješ a ešte ma aj označuješ) tak sa to prosím ťa douč. Ja som sa to učila voľakedy na prvom stupni ZŠ.

Sama si sa pýtala, čo je to za jazyk, preto som ti odpísala. 🤷‍♀️ Čo znamená “šla sťa”? Vieš čo, radšej nechaj tak. Alebo si najskôr aspoň po sebe prečítaj, čo píšeš - 11:09.

anonym_62d5e5
Včera o 11:28

Mám 35 a často si všímam dievčatá ako sú oblečené.Ked som ja mala 16-17 dievčatá sa obliekali zensky, niektoré viac niektoré menej a dnes vidím dievčatá vo vreciach akoby nemali čo na seba.Ano je to tá oversize móda ale asi som čudná a nepáči sa mi to 🤣

anonym_685ce7
Včera o 11:35

to je fotka z ktorého letopočtu?

anonym_8f84c6
Včera o 13:25
@anonym_autor

Vidím že máte problém no už si dám bacha budem po sebe aj čítať viete keď máte malé decká sem tam čosi postláčajú a fakt ma nebaví kontrolovať každe slovo nebojte na papieri keby píšem sloh sa nepomýlim. Viete ide mi o to že mám dve dceri a keď im poviem aby sa obliekali slušne zároveň pekne a moderné tak sa chcú obliekať ako vidia von a prečo nemôžu oni atd ja len či vám.to.nevadi že vaše dceri chodia viac vyzlečené ako oblečené neviem či ste aj vy kedysi tak chodili ale ja som bola vychovaná tak že chlapec má dobíjať dievča a nie byť vulgárne či?! Tak vidím že tie čo gagate zrejme vás to zasiahlo a v podstate máte pravdu keď sa ma budú dceri pýtať prečo môžu tak poviem že dievčatá robia ľahké dievčatá. Pekný deň a pekné sviatky všetkým.

@anonym_autor vieš, keby si napísala toto a nie ten úvodný príspevok s fotkou, diskusia by vyzerala určite inak nie pre tvoje preklepy, ale skôr z dôvodu pochopenia, o čo ti vlastne ide

natalka13
Včera o 13:53

Odkial si stiahla tu fotku?

autor
Včera o 13:58

Je to foto urobená z jedného videa. Ale to je jedno poznám dievčatá osobne bola som tam kde boli oni počula som ako sa dvaja muži podotykam muži cca 30/35 rokov o nich rozprávali keď som čakala na jedlo kým mi zabalia a teda poviem vám určite si budem stáť za svojím aby sa dievčatá obliekali slušne myslím že vyzyvavost patrí do spálne a určite dospelým ženám. Kľudne môžu mať aj tie široké rifle tričká do pásu ale správať sa ako dve no bez komentára. Čipkované nohavice pod Kožuchov takmer nahá no ja teda neviem každého vec teda

katkazatka
Včera o 14:12

Ja som asi vadna, ale nic odhalene, ani poburujuce nevidim.

vevesh
Včera o 14:48
@anonym_autor

@anonym_autor no ale teba nemaju co zaujimat ine dievcata. Mna zaujimaju akurat moje dcery a teda takto von nechodia. Ale neriesim satnik ich spoluziacok, co aj niektore chodia polonahe - not my problem, svojim dievkam vysvetlim, do spoluziaciek a ich rodicov sa nestaram, aj keby hole prisli....😎😎😎

barborienka2001
Včera o 15:30
@anonym_autor

Je to foto urobená z jedného videa. Ale to je jedno poznám dievčatá osobne bola som tam kde boli oni počula som ako sa dvaja muži podotykam muži cca 30/35 rokov o nich rozprávali keď som čakala na jedlo kým mi zabalia a teda poviem vám určite si budem stáť za svojím aby sa dievčatá obliekali slušne myslím že vyzyvavost patrí do spálne a určite dospelým ženám. Kľudne môžu mať aj tie široké rifle tričká do pásu ale správať sa ako dve no bez komentára. Čipkované nohavice pod Kožuchov takmer nahá no ja teda neviem každého vec teda

@anonym_autor joj veď majú skoro 18 možno už o pár mesiacov čo sa zmení na ich správaní ?? Úplne nič len už budú plnolete a sami zodpovedné za svoje činy a keď ich niekto znásilní bude to ich vec ...ja len vravím že proste v takomto období proste baby chcú objavovať a je prirodzené že chcú zaujať aj chlapov lebo je to niečo úplne nové pre nich a keď dosiahnu 18 rokov už to potom môžu všetko robiť legálne ...nebuď až taká puritánka 🙂 🙂

barborienka2001
Včera o 15:36
@anonym_autor

@anonym_autor a presne v 90 rokoch sa takto obliekali skoro všetky dievčatá tie čierne silonky a mini dzinove sukne a čiernu koženku ...a na prelome milénia to isté bundy aj v zime sa nosili krátke sukne a vysoké opätky do roku 2013 minimálne a ? Každá doba má proste svoje úskalia a takisto aj oblečenie a módu netreba sa nad tým až tak vzrušovať

rozculena
Včera o 18:18
@anonym_autor

@anonym_autor
"no ja teda neviem každého vec teda"
presne tak,každého vec a teba je do toho prd makový,Staraj sa o seba a o svoje dcéry.
Ja nechápem,prečo sa ľudia starajú do toho,čo iní ľudia majú oblečené

Strana
z2