icon

Ako vybrať najlepšie papučky do škôlky?

lely1234
16. aug 2025

Ahojte, poradte mi nejaku dobru znacku papuc, najlepsie Sk alebo CZ vyroba (pripadne zahranicna ale kvalitne). Okrem znacky Rak-tie mame doma takze na inspiraciu ine znacky.
Dakujem 🙂

anonym_ad9c99
16. aug 2025

Práve tá značka mi napadla, pretože pre najmenšie deti sa najlepšie také papučky obúvajú, netreba vymýšľať, potom si to napríklad nebude vedieť zapnúť a už bude"problém", deti musia byť v tomto v škôlke samostatné, jedna pani učiteľka nemôže obúvať 20 detí

weleda123
16. aug 2025

Rak alebo Manik

lely1234
autor
16. aug 2025
@anonym_ad9c99

Práve tá značka mi napadla, pretože pre najmenšie deti sa najlepšie také papučky obúvajú, netreba vymýšľať, potom si to napríklad nebude vedieť zapnúť a už bude"problém", deti musia byť v tomto v škôlke samostatné, jedna pani učiteľka nemôže obúvať 20 detí

@anonym_ad9c99 ja som nepisala ze sa obuvat nevie ma 6 :D samozrejme ze sa obuva sam. Len som chcela si pozriet aj ine znacky na inspiraciu. A kedze len Raky nakupujem tak ani ine nepoznam. Viem ze su raky dobre ale mozem aj ine popozerat nie ? 🙂

denkabemommy
16. aug 2025

@lely1234 neviem, či môžu byť aj barefoot, ale môj syn miluje pegres 🙂 predtým mal aj Milash ale tie sa na môj vkus rýchlo zničili

banalu
16. aug 2025

Ak rak uz mate tak vyssie spominany Manik, ale mojej sedia len Raky, Manik jej nesadol. Zas ma kamosku a tej sedia praveze tie Manik 🤷‍♀️
Raky maju aj hybridnu verziu s makkou podrazkou tak mozno vyskusat aj to?

pupava567
Autor odpoveď zmazal
anonym_79827d
16. aug 2025

Maju papucky rak spevnenu patu? alebo mate iny tip? mame pouzivat papuce so spevnenou patou kvoli vybocenym clenkom ale zatial som take nenasla (mali vzdy len jemne spevnenu patu, aby sa "nekrcili").

luckajozko21
16. aug 2025

Mojim sedia Beda, Pegres, Jonap. Vsetko CZ. Zalezi aku ma dieta nozku

patta89
16. aug 2025

Wanda

denkabemommy
16. aug 2025
@anonym_79827d

Maju papucky rak spevnenu patu? alebo mate iny tip? mame pouzivat papuce so spevnenou patou kvoli vybocenym clenkom ale zatial som take nenasla (mali vzdy len jemne spevnenu patu, aby sa "nekrcili").

@anonym_79827d spävnená päta len problém zakryje ale nevyrieši, treba cvičiť s dieťaťom (dobrý fyzio bude vedieť pomôcť)

anonym_79827d
16. aug 2025
@denkabemommy

@anonym_79827d spävnená päta len problém zakryje ale nevyrieši, treba cvičiť s dieťaťom (dobrý fyzio bude vedieť pomôcť)

@denkabemommy ano, chodime aj cvicit. Len teda nam odporucali aj toto, tak neviem 🤷‍♀️ Ma to len minimalne vybocene

banalu
16. aug 2025
@anonym_79827d

@denkabemommy ano, chodime aj cvicit. Len teda nam odporucali aj toto, tak neviem 🤷‍♀️ Ma to len minimalne vybocene

@anonym_79827d pozri ciciban

malinajahoda
16. aug 2025

Dcérke som kupovala do škôlky papučky značky Beda.

kuggis
17. aug 2025
@lely1234

@anonym_ad9c99 ja som nepisala ze sa obuvat nevie ma 6 :D samozrejme ze sa obuva sam. Len som chcela si pozriet aj ine znacky na inspiraciu. A kedze len Raky nakupujem tak ani ine nepoznam. Viem ze su raky dobre ale mozem aj ine popozerat nie ? 🙂

@lely1234 pýtaš sa takú otázku ako keby tvoje dieťa išlo prvý krát do škôlky, kto mohol tušiť, že má 6 , to sa aj sama môžeš pozrieť v šatni, kto má aké prezúvky, na také veľké dieťa je fajn aj protetika, sandálky - noha sa aspoň nepotí

lely1234
autor
20. aug 2025
@kuggis

@lely1234 pýtaš sa takú otázku ako keby tvoje dieťa išlo prvý krát do škôlky, kto mohol tušiť, že má 6 , to sa aj sama môžeš pozrieť v šatni, kto má aké prezúvky, na také veľké dieťa je fajn aj protetika, sandálky - noha sa aspoň nepotí

@kuggis ano pytam sa tuto otazku lebo pouzivame len jednu znacku. Ja napr vela veci ako dospela pouzivam overene mne vyhovujuce. Ak sa mi nieco zapaci vacsinou si hladam recenzie odporucania pripadne rady ake ma kto s tym skusenosti. Myslim ze na tom nieje absolutne nic zle :D a pisala som tu len ake pouzivaju znacky papuc. Kedze mi pani vyssie napisala ze raky abyvsa sam obuval. Tak ok odpisem obuvat sa vie ma 6 a ano od chodenia len Raky. :D niekedy sa cloveku zunuje stale dokola to iste.

lenkaaa25
21. aug 2025

@lely1234 Raky nám absolútne neodporúčali zo zdravotných dôvodov. Vraj už nie sú ako kedysi. Ja som deťom kúpila Befado 😉

anjelik1991
21. aug 2025

A akú značku by ste mi poradili na veľmi široké nožičky? Malý ma 17 CM dĺžku a šírku 8 cm