Ako vybrať správnu veľkosť oblečenia Lindex pre deti?
Dobrý deň prajem, nikdy som neobjednava z Lindexu a chcela by som malemu nieco objednať, vela mamiciek pisalo pred Vianocami aj po Vianociach, ze im prisli domov veci strasne velke pre deti. Potrebovala by som veľkosť 104 a teraz neviem ci objednať 104,alebo staci 98.teraz nosi 98/104. Ďakujem
@safina541 Lindex je väčší. No záleží od vás aká ste, či chcete, aby vec úplne presne sedela, alebo vám nevadí voľnejšia, dlhšia. Ja by som šla naopak do 104, leginy majú reguláciu v pase, pas si prispôsobíte a ked sú dlhšie, dlhšie ich ponosite, nemusíte tak často meniť šatník. Ja zase uprednostňujem dlhšie využiť veci, nie kazde tri mesiace triediť skriňu.
U nás lindex vydržal vždy dve veľkosti, to znamená ze 56(lindex) nosil keď nosil 68 (hm ci zara). Teraz som mu po veľmi dlhej dobe objednala bodycko a ma veľkosť 80 pričom nosí 92. Čiže by som išla do menšieho určite. Pripadne na zalande máš tiež lindex, objednaj obe veľkosti a vráť ktorá nebude sedieť
@safina541 keď chceš môžem ti premerat. Čo chceš objednávať? Dcéra práve nosí kusy 104, tak ti môžem pozrieť šírku, dĺžku 🙂
@lenkakravcova mikiny pozerám a tričko s dlhým rukávom. Ak by sa vam podarilo odmerať bola by som om veľmi vďačná
Som v jednej lindex skupine a tie nove veci su o dost vacsie ako starsie kolekcie. Ja vacsinou objednavam 2 velkosti a necham si co mi viac vyhovuje a odnesiem na predajnu. Ty asi nemas tu moznost to potom vratit na predajni?
@safina541 posielam tričko 104
@safina541 mikina 98
@lenkakravcova ďakujem veľmi pekne, za premeranie.

@safina541 ano su vacsie. Ak chcete na nosenie teraz tak 98 na 104 ktore nosi staci🙂