icon

Ako vybrať správny jarný overal pre deti?

danka0501
23. feb 2026

Dobrý deň, viete poradiť dobrý jarný overal? Začína sa otepľovať a tak sa chcem poradiť, ako a do čoho obliekate svoje deti. (Napríklad vonku 10stupnov, kočík a fusak-aký overal by ste dali- myslim konkrétne značky,odkaz,link na stránku.)
Ďakujem

kiki68
23. feb 2026

@danka0501 ja mam fusak z ovcieho runa a teda overal davam taky akurat, myslim ze je to HM a pod to ma do 10 stupnov iba body, nieco lahke cez to body, nohavice a ponozky.

danka0501
autor
23. feb 2026
@kiki68

@danka0501 ja mam fusak z ovcieho runa a teda overal davam taky akurat, myslim ze je to HM a pod to ma do 10 stupnov iba body, nieco lahke cez to body, nohavice a ponozky.

@kiki68 ďakujem

kiki68
23. feb 2026
@danka0501

@kiki68 ďakujem

@danka0501 ja mam inak super overaly z Erstnings family, tieto prechodne. Potom mam napr ten z HM, ten Oma kupila nejak tak a je super. Dnes som ju dala do toho ovcieho fusaku iba normal nohaviciach a mala take teple ponozky ( ma 8 mes) a hore mala body, svetrik a na tom taky windstopper a ked som jej lapla nohy v obchode, tak ich mala uplne v poho, za krkom tiez. Ten windstopper som kupila na chickids stranke, pani to sije v Trencine. Svetrik ma Japi a nohavice tiez.