Akú obuv pre ročnú dcérku so širšou nohou?
Aku obuv mám kúpiť ročnej dcérke má veľkosť 21 ale širšiu nôžku pri prstoch potrebovala by som dačo čo má šírku 6,2 a viac cm zatiaľ.som skúšala zo všetkého má odtlačenú nôžku
Maxima pink pozri Protetika, sú ľahučké, široké, ohybné. Protetika má v barefoot rade veľa modelov s malinkymi číslami a perfektne sedia aj na široké baculate nôžky.
@monjel6060 syn má veľmi širokú nohu a ja vždy objadnávam z Ježko bežko. Majú pri topánkach napísajú aj šírku. Nemáte možnosť tam zájsť? Alebo že by si objednala viac značiek a čo nesadne vrátila?
@anonym_e2a35f Skúsim pozrieť ďakujem
Stým mám problém pri oboch deťoch.Cez internet bez vyskúšania nehrozí nakupovať lebo raz som takto vyhodila peniaze do koša takže chodím nakupovať do Deichmannu tam im vždy kúpim niečo čo im sadne
Stým mám problém pri oboch deťoch.Cez internet bez vyskúšania nehrozí nakupovať lebo raz som takto vyhodila peniaze do koša takže chodím nakupovať do Deichmannu tam im vždy kúpim niečo čo im sadne
@anonym_e5e657 No v Deichmanne im určite ,, dobre " nakúpiš. Malé dieťa nevydrží skúšať v obchode, jednoduchšie je objednať domov dva tri pári, podľa tabuľky v kľude doma a Ježko merajú meradlami sami väčšinou to sedí. Zvyšné pošleš späť, žiadne vyhodené peniaze to isté Protetika.
@monjel6060 DD step ma radu pre širšiu nohu. Syn má problém s väčšinou topánok, tieto kupujeme bez problémov aj na jeho tučné nôžky 😀
@monjel6060 moji mali siroke a protetika ci dd step sadli vzdy dobre. Este aj Rak.

@monjel6060 syn má veľmi širokú nohu a ja vždy objadnávam z Ježko bežko. Majú pri topánkach napísajú aj šírku. Nemáte možnosť tam zájsť? Alebo že by si objednala viac značiek a čo nesadne vrátila?