Akú veľkosť topánky majú vaše 3,5-ročné deti?
Nasa bude nat 3 roky v januari a ma 27, takze v 3,5 roku bude mat asi 28, odhadom. A takto to mali cca aj prve 3 deti. Sesternicine maju tak o 2 cisla mensie, aj sestrina dcera, co ma tiez 3 roky, tak nosi 25.
Manzel ma ale velku nohu, ja podpriemernu, na zenu.
Nase deti, keby som nespoznala v porodnici medzi ostatnymi, tak sa pozriem na nohy a mali zarucene najvacsie, nechapem 🙃.
@anonym_autor c. 25-26
Kúpili sme dnes dcére veľkosť 27 zimné topánky a veľmi sa bojím či jej nebudú male. V obchode sa mi zdali ok a teraz váham.
Kúpili sme dnes dcére veľkosť 27 zimné topánky a veľmi sa bojím či jej nebudú male. V obchode sa mi zdali ok a teraz váham.
@anonym_autor treba odmerať chodidlo a pripočítať 1cm na zimné. S kozusinou.
To je úplne nepodstatne, aké majú naše deti nohy, tvojej odmeraj.
Ahoj, vezmi výkres, postav dcérku naňho, obkresli nôžku, vystrihni a vlož do topánočky. Budeš vidieť, či papier sa zmestil, či sa niekde nezahýna.
A k comu ti budu velkosti noh inych deti!?? 🤔
Nechapem, ty nemeras dcerke nohu? Vsak odmeram nohu, odmeram VD topanky a zhodnotim nadmerok, ci bude dobre ci treba vacsie.. na toto netreba vysoku skolu 🫣
Moja má 26,teraz sme kupovali zimné topánky,takže jej presne v obchode premerali. Syn mal v tom veku 27,teraz (5 ročný)má 30.
Záleží aj od šírky nohy, výšky priehlavku,deti majú obvykle "buclatejsie"nôžky, takže ak to sa musí zohľadniť,nie len veľkosť
môj ma za mesiac 3 roky a nosí 23-24.
Môj syn má 3 roky a 5 mesiacov a noi velkost 20
@anonym_autor ja osobn eto robim tak ze vyberiem vlozku z topanky a postavim na nu dieta presne vidis kolko ma miesta v topanke
27 má syn ,
treba vybrať vložku a položiť nohu ked dieta stojí a podla toho budeš vedieť či su dobré
3,5 rocna mala letne 27, jesenne ma teraz 28, za chvilu ma 4 roky a zimne asi budeme musiet kupit 29.
Máme 4,5 ročnú dĺžku nohy má na 27 tak m aj jeseň akurát že zimné sme už kúpili 28/29 tak nám pani poradila že bude lepšie lebo by sme v zime museli z novu kúpiť vedsie

@anonym_autor 28