icon

Asi 13-ročný chlapec mal podkolienky

22. sep 2023

Ahojte. Viem ze v UK je to celkom bežné u malých chlapcov. Dnes som vsak videla chlapca cca 13 ročneho a mal podkolienky, aleze uplne pod kolena vytiahnute a kratasy. To je najnovsia moda, alebo prejav toho, ze je zrejme inak orientovany? Nemal dres a k tomu podkolienky, ale normalne mikina, kratasy, cierne podkolienky a biele tenisky. Mozno je to trend a uniklo mi to. Stretli ste sa s tym?

Strana
z4
janulik2008
22. sep 2023

je to normálne podľa mňa. Ako si písala napr v Anglicku bežne tak chodieval princ George že mal podkolienky ...

autor
22. sep 2023

@sheila121 netusim 😀 ale muza v sukni s lodickami a kabelkou som aj ja uz videla.

autor
22. sep 2023

@tianna aj ja mam priatelov gayov, ale teda nenosia podkolienky 😀 zrejme ozaj ide o akysi modny vystrelok.

autor
22. sep 2023

@marca12 ved nehovorim, ze je inak orientovany. Pyatala som sa, ci je to prejav nejakej orientacie. Myslim vseobecne. Ako Emo styl, ti su cely cierny napr.

simca06022011
22. sep 2023

Iste

simca06022011
22. sep 2023

Pardon za take obrovske fotky :DDD

viestta
22. sep 2023

Ja som videla chlapa v mriezkovanych silonkach, cipkovanom body a ruzovej parochni. Nic viac, nic menej, ani topanky... Lenze to bolo v parku pred hlavacom v Prahe a tam sa premiela kadekto.

marca12
22. sep 2023

@viestta no veru v Prahe je toho dost k videniu. My sme este v plienkach,co sa cudesnej mody tyka.

viestta
22. sep 2023

@marca12 my sme boli koncom augusta a bola som prekvapene kolko ludi chodilo bosych. Po uliciach, v metre... Ten prvy to som myslela, ze len taky ulet, ale nakoniec to asi je celkom bezny trend. O tom ostatnom, tak to treba naozaj zazit.

vanilkovazmrzka
23. sep 2023

Boze ty si hlupana

chillibubble
23. sep 2023

ty si z ktorej zapadnutej dediny? ze chlap s nausnicou sa povazoval za gaya 😀 hej, istotne by sa v tych casoch takto dobrovolne vsetci priznavali. bol to proste trend a chalani si davali prepichovat ucho. jedine co kolovalo, bolo "gay ucho" a aj to bol podla mna vymysel kvoli srande.

Strana
z4