Asi 13-ročný chlapec mal podkolienky
Ahojte. Viem ze v UK je to celkom bežné u malých chlapcov. Dnes som vsak videla chlapca cca 13 ročneho a mal podkolienky, aleze uplne pod kolena vytiahnute a kratasy. To je najnovsia moda, alebo prejav toho, ze je zrejme inak orientovany? Nemal dres a k tomu podkolienky, ale normalne mikina, kratasy, cierne podkolienky a biele tenisky. Mozno je to trend a uniklo mi to. Stretli ste sa s tym?
@tianna aj ja mam priatelov gayov, ale teda nenosia podkolienky 😀 zrejme ozaj ide o akysi modny vystrelok.
@marca12 ved nehovorim, ze je inak orientovany. Pyatala som sa, ci je to prejav nejakej orientacie. Myslim vseobecne. Ako Emo styl, ti su cely cierny napr.
Ja som videla chlapa v mriezkovanych silonkach, cipkovanom body a ruzovej parochni. Nic viac, nic menej, ani topanky... Lenze to bolo v parku pred hlavacom v Prahe a tam sa premiela kadekto.
ty si z ktorej zapadnutej dediny? ze chlap s nausnicou sa povazoval za gaya 😀 hej, istotne by sa v tych casoch takto dobrovolne vsetci priznavali. bol to proste trend a chalani si davali prepichovat ucho. jedine co kolovalo, bolo "gay ucho" a aj to bol podla mna vymysel kvoli srande.

je to normálne podľa mňa. Ako si písala napr v Anglicku bežne tak chodieval princ George že mal podkolienky ...