Asi 13-ročný chlapec mal podkolienky
Ahojte. Viem ze v UK je to celkom bežné u malých chlapcov. Dnes som vsak videla chlapca cca 13 ročneho a mal podkolienky, aleze uplne pod kolena vytiahnute a kratasy. To je najnovsia moda, alebo prejav toho, ze je zrejme inak orientovany? Nemal dres a k tomu podkolienky, ale normalne mikina, kratasy, cierne podkolienky a biele tenisky. Mozno je to trend a uniklo mi to. Stretli ste sa s tym?
@sheila121 netusim 😀 ale muza v sukni s lodickami a kabelkou som aj ja uz videla.
@tianna aj ja mam priatelov gayov, ale teda nenosia podkolienky 😀 zrejme ozaj ide o akysi modny vystrelok.
@marca12 ved nehovorim, ze je inak orientovany. Pyatala som sa, ci je to prejav nejakej orientacie. Myslim vseobecne. Ako Emo styl, ti su cely cierny napr.
Pardon za take obrovske fotky :DDD
Ja som videla chlapa v mriezkovanych silonkach, cipkovanom body a ruzovej parochni. Nic viac, nic menej, ani topanky... Lenze to bolo v parku pred hlavacom v Prahe a tam sa premiela kadekto.
Boze ty si hlupana
ty si z ktorej zapadnutej dediny? ze chlap s nausnicou sa povazoval za gaya 😀 hej, istotne by sa v tych casoch takto dobrovolne vsetci priznavali. bol to proste trend a chalani si davali prepichovat ucho. jedine co kolovalo, bolo "gay ucho" a aj to bol podla mna vymysel kvoli srande.

je to normálne podľa mňa. Ako si písala napr v Anglicku bežne tak chodieval princ George že mal podkolienky ...