icon

Čo obliecť batoľatu na jar?

Včera o 09:48

Ahojte čo obliekať 13m+ batoľatu na jar? Zatiaľ ešte úplne nechodi ale čo chvíľa začne. Softshellovy overal/ nohavice bunda? Zatiaľ je v fusaku a pod tým tenký flísovy overal .

anonym_5495b9
Včera o 09:54

A sme doma. Obdobie, ci este obliect pancuchy alebo tensi overal je oficialne odstartovana.

thereisabear
Včera o 09:55

Softshellový overal.

autor
Včera o 09:57
@anonym_5495b9

A sme doma. Obdobie, ci este obliect pancuchy alebo tensi overal je oficialne odstartovana.

@anonym_5495b9 áno 😂🫣 viem je to otrepané ale každá sme raz prvý krát mama. Ja nesom typ aby som sa 'babušila' ale ľudí v mojím okolí áno a už som sa napocuvala dosť že je málo oblečené má zimné rúčky. Aj keď bola dostatočne oblečená podľa mna.

anonym_5495b9
Včera o 09:58
@anonym_autor

@anonym_5495b9 áno 😂🫣 viem je to otrepané ale každá sme raz prvý krát mama. Ja nesom typ aby som sa 'babušila' ale ľudí v mojím okolí áno a už som sa napocuvala dosť že je málo oblečené má zimné rúčky. Aj keď bola dostatočne oblečená podľa mna.

@anonym_autor vzdy sa riad podla seba, ver mi, nasa intuicia je neprekonatelna a pre dieta vzdy spravna

anonym_f7ccb3
Včera o 10:03

Toto je takzvané obdobie "neviem sa obliecť ani ja". Ja som to včera napríklad podcenila a bola nám nakoniec zima. Obleč vždy viacej a keď tak vyzlečieš niečo vonku. U teba môže fúkať a u niekoho pražiť slnko. Ťažko pivedať čo mu obliecť. Ale tak všeobecne dávam väčšinou pančuchy, zateplené nohavice, body, mikinu a podľa počasia bundu. Ale to keď behá po vonku. Do fusaka by som dala asi niečo menej.

januska12323
Včera o 10:11

Riaď sa dieťaťom nie ženami na koni či na ulici. Obleč ako myslíš a uprav podľa toho či sa potí alebo mu je zima. Ja v tomto počasí neviem ani čo na seba 😁

kiki68
Včera o 11:18

Podla seba a ja tiez mam studeny odchov, ako ked to dieta lieta ako drak, tak ho nebudem babusit. Najhorsie ked sa dieta spoti pod tym vsetkym. Za mna najlepsie nejaky overal, co nepremokne a pod to nieco nie tak hrube. Ked svieti slnko to ani nehovorim, mala bola vcera vonku iba body, nohavice, sveter a hrubsie ponozky. Tam sa hrabala v trave na styroch v 8 mes.

anonym_12024f
Včera o 20:41

Tak ono sa dost tazko radi, vela zalezi od dietata. Zatialco kamoskin maly nosi este zimne overaly, mojmu je uz teraz dobre v tensom nezateplenom softshele. 🤷‍♀️