Čo obliecť na prvé sväté prijímanie?
Ahojte, syn je sportovec, ma len same tenisky, co mu obut na prijimanie? Nechce sa mi kvoli 3hodinam kupovat topanky, ktore uz nikdy neobuje. Co robit? 🙉
@katica06 mozno aj. Ved je to moderne a stylove. A ktovie, ci sa bude zenit v kostole😅😁
@katka_1102 biele sa mi k modremu obleku nehodia do kostola. Cierne 1farebne nebudu kricat a mozno ich aj vynosi...
@ibrunova neviem, co si da na stuzkovu, mozno ju mat ani nebude😆tym sa budeme zaoberat o velaaaa rokov..
@euka210 v hm mali teraz zlavy, tak som objednala nohavice a sako.
My máme tiež teraz v máji prijímanie, riešila som presne tento isty "problém" a nakoniec som to spravila presne ako Ty. Kúpila som mu úplne čisto čierne tenisky,ktoré využije aj neskôr na bežné nosenie. A budú mať rovnošaty.
@ywonita super🙂
@beronsche ved to je stylove🙂
Mne to vhodné na slávnostnú udalost veľmi nepríde...
Ked mali moje starsie dcery prijimanie, dievcata mali povacsine balerinky, ale vela chlapcov malo cisto biele tenisky, vobec to nebilo do oci, ale u nas mali vsetci tuniky, takze to v podstate aj k tomu pristalo a nebilo nejako do oci.
@beronsche casy sa menia😁

Presne, pri najstarsom tam bolo dievca, ktore by slo najradsej v rifliach. Mama jej kupila tie siroke princeznovske saty s kruhom...normalne to bolo na dievcati vidiet celu liturgiu ako jej to vadi a ako trpi. Ja mojmu najmladsiemu oblek ani nekupujem, je malicky, velk.128, tak nohavice, kosela a vesta. Maju koncom maja, zimu mu nebude. Prvy mal cez covid v juli, tak som tiez odmietla aby sa paril v obleku...kosela, vesta, on chcel kravatu tak sme mu kupili a bol fesak.