icon

Dávate deťom tričká s dlhými rukávmi aj v lete?

28. apr 2025
kavasmliekom
28. apr 2025

Nie, mi uly týždeň mali už aj kratasy, ale keďže sa trosku ochladilo, tak tenké tepláky, kratke tričko, ráno mikina, poobede bez.

lucia13022023
28. apr 2025

Tak zalezi kedy idete von a kde bývate. Ja som dala ráno malému dlhý rukáv, keďže sme boli vonku v chládku a mierne fúkalo. Poobede mal krátky a k večeru zas dlhý.

vahcaac
28. apr 2025
@kavasmliekom

Nie, mi uly týždeň mali už aj kratasy, ale keďže sa trosku ochladilo, tak tenké tepláky, kratke tričko, ráno mikina, poobede bez.

@kavasmliekom podla toho kde, v Bratislave už hadam dva týždne nosí moj krátke. Rano mikinu

autor
28. apr 2025

Totižto všetko krátke ešte v pivnici tak čo už to mám začať vyberať a zameniť za zimné

jesenzima
28. apr 2025

Nie, chodia už v kraťasoch .. a celú zimu nosili krátke tričká plus mikinu ..

viestta
28. apr 2025

Dnes rano bolo 8, tak siel v teplakovej bunde, poobede bol vonku v kratasoch.

vulka
28. apr 2025

U nás ráno -6, takže krátke tričko nehrozilo ani pri stredoškolákoch 🙂

gabca025
28. apr 2025

Dlhy rukáv mal za posledny rok oblečený max 10x. Skoro stale nosi iba kratky rukáv (aj cez zimu)

ankare
28. apr 2025

Ano

bimbambim
28. apr 2025

Moji aj cez zimu nosia krátky rukáv mikina bunda. Ale sú starší 16 a 13 ročný.

simca06022011
28. apr 2025

ano (resp ona nosi kartke, tielka, croptopy a kadeco POD MIKINOU) :D kratke nenosim ani ja este ani zdaleka. A kratasy nehrozia.. dnes bola max (a to je tinedzerka) v 3/4 gatiach na bicykli. Slnko sice svieti ale teplo nie je ani nahodou u nas este :D staci zajst mimo priame slnko a je zima
Samozrejme zalezi na lokalite

maciatkolulu
28. apr 2025
@gabca025

Dlhy rukáv mal za posledny rok oblečený max 10x. Skoro stale nosi iba kratky rukáv (aj cez zimu)

@gabca025 tipujem,že tak behal bez bundy....😅🤣,asi je pochopiteľné,že sa autorka pýta na niečo iné. Ale tak možno máš dieťa,čo sa v 0 stupňoch preháňa po vonku v tričku.
Je priam komicke,ako sú ja MK samé extrémy buď pančuchy v 25 st. V tieni a čiapka ešte aj júli,alebo teda tričká uprostred decembra. Každé dieťa je iné. Jedno je rado naobliejanw,áno,aj samé od seba,druhé naopak. Treba počúvať a poznať si to vlastne a nie pozerať,čo to susedovie.
Inak ráno mi ukazovalo auto 8 st. Horúčavu si predstavujem inak,áno na obed je teplo. Ale keďže môj syn je celú prestávku ,desiatich,vonku,tak až také teplo nie je.

gabca025
28. apr 2025
@maciatkolulu

@gabca025 tipujem,že tak behal bez bundy....😅🤣,asi je pochopiteľné,že sa autorka pýta na niečo iné. Ale tak možno máš dieťa,čo sa v 0 stupňoch preháňa po vonku v tričku.
Je priam komicke,ako sú ja MK samé extrémy buď pančuchy v 25 st. V tieni a čiapka ešte aj júli,alebo teda tričká uprostred decembra. Každé dieťa je iné. Jedno je rado naobliejanw,áno,aj samé od seba,druhé naopak. Treba počúvať a poznať si to vlastne a nie pozerať,čo to susedovie.
Inak ráno mi ukazovalo auto 8 st. Horúčavu si predstavujem inak,áno na obed je teplo. Ale keďže môj syn je celú prestávku ,desiatich,vonku,tak až také teplo nie je.

@maciatkolulu ja deti od mala moc neobliekam, lebo sa hned spotia. Rano mal kratky rukáv a mikinu. Bolo cca 11 stupnov, svietilo slnko a takmer nefukalo. Vobec nezmrzol. Poobede bol bez mikiny.
Cez zimu mal kratky rukáv, mikinu a bundu. Neviem co je na tom zle, ked nosi kratky rukáv. Nemusi kazde dieta chodit naobliekane. Rodič musi poznat co jeho dieťaťu vyhovuje a tomu prisposobit obliekanie.
Autorka sa pytala, ci nosia uz kratky rukav. Ja som jej odpovedala ako je to u nas.

sagitta33
28. apr 2025

Nezáleží čo je za obdobie, keď je chladno dám dlhý rukáv, tielko a aj pančuchy.

euka210
28. apr 2025

Uz prechadzame na kratke tricka, lebo uz mame zase 23C, par ks maju stale v skrini, ostatne musim hladat v mechoch a najsyarsiemu kupovat. Rano maju mikinu.

ivangeline
28. apr 2025

Tak moje aj dlhý rukáv ale dole kratase. :D

uhnakova
28. apr 2025

Naše deti nosia dlhý rukáv len v zime, aj to preto, že v školách bohvieako nekúria. Teraz posledný mesiac cca už nosia tričká s krátkym rukávom, na to mikina a ak treba, tak ešte jarná vetrovka proti vetru a dažďu. Zajtra má byť už ráno o pol ôsmej pocitová teplota 15 stupňov, takže pôjdu len v tričkách a v mikinách. My s mužom nosíme tričká s krátkym rukávom celoročne. V najväčšej zime si dávam merino tričko a na to sveter s obsahom vlny, vlna skutočne zahreje na rozdiel od umeliny.

diewcatqoo
28. apr 2025

Ano, davam dlhe tricka aj v lete, ak je to potrebne. Riadim sa podla pocasia a ak vidim, ze je chladnejsie, tak dam dlhe tricko dietatu, rovnako aj sebe. Ak je teplo, tak dam kratke. Nedavam v lete v horucavach dlhe tricka cielene kvoli tomu, aby sa dieta napr. nespalilo na slnku, to riesim opalovskom

terezkaarthuramax
29. apr 2025

Ja som.vidavala na fotkach z nejakych podujati konajucich sa v lete aj u dospelych dlhe tričká, všetko zahalené, mužov v saku.. nechapem.čoho sa boja a či im neni teplo