Detské oblečenie zo sekáča
Ahojte
Mám na vás jednu otázku. Kupujete deťom veci zo second handu?
Myslite, že by bol záujem o detské oblečenie z druhej ruky, značkové (ralph lauren, gant, guess, tommy Hilfiger… a rôzne iné značky) v solídnom stave, skontrolované originály, za rozumné ceny ?
Premýšľam , že rozbehnem takýto eShop s detskými vecmi, všetko dovoz Švajčiarsko/Francúzsko/Taliansko a časom aj luxusné kabelky, hodinky, doplnky zatiaľ len pre dámy , časom pre pánov , podľa toho ako by to išlo…. Len neviem úplne ako je to u nás na SK. Dlhodobo som žila v zahraničí a vraciame sa domov. Prácu mám zatiaľ na polovičný úväzok, malá ide do škôlky a ja by som toto robila ako hoby viac menej. Baví má velmi zháňať veci (neviem či som normálna :D ) a vďaka tomu má napadla aj táto myšlienka 😁 Kedysi som pracovala v e-shope na SK takže nejaký základ by tam bol čo sa týka objednávok, aký systém na to treba, odosielanie atď… nepotrebujem zarobiť majland, len je to moje hobby a premýšľala som to takto využiť …
Čo myslite ? Poteším sa každému názoru poprípade skúsenostiam.
Ďakujem a prajem pekný deň🙂
@simi82 v Bratislave funguju aj predajne s luxusnejsim bazarovym segmentom ako je oblecenie, doplnky alebo kabelky. Nemozem sem pisat ich nazvy - jeden ma Nela Kocisova -stárstórdéstyridstatosem a druhy pani Katka - LuksuryVintidžBratislava (toto je napisane pis ako pocujes, aby mi to nezmazali a neblokli ma). Pise sa to normalne po anglicky. Najdi si ich na instagrame a pozri sa, aku maju ponuku a za ake ceny (tam si urobis realny obraz toho, ze co sa predava z luxusnych veci a za kolko). Tento je v top centre mesta, cize ten prenajom tiez nebude uplne maly.
@muchotrafka298 tam maju detske veci?chodim okolo casto a nikdy som si to nevsimla🙂 a vzdy si poviem ake gycove veci kto toto kupi-zjavne niesom cielovka😀
@judit47 nie, tam detske nemavaju, ale autorka pisala aj o damskych/panskych, ze by chcela predavat. Akoze jasne, toto nie je pre kazdeho a tiez su tam kolkokrat take "kolotocariny" ze sa cudujem, ako toto mohlo opustit brany nejakej fabriky 🙂
@simi82 ano, oblecenie najradsej nakupujem v kamennom obchode, kde si mozem vyskusat, pozriet, ohmatat…teraz som bola nutena kupovat vsetko online (zdravotny stav) a teda nie uplne vsetko sadlo, detske vecicky som objednala tiez, tam je hadam vacsia sanca ze budu ok. A nemam nic prosti eshopom vo vseobecnosti, len v dnesnej dobe som dost opatrna, a tak by som ozaj neriskovala vselijake tie neoverene malicke eshopy, rovnako aj na bazare by som kupila len na osobny odber kde si mozes pozriet a zaplatit v hotovosti. Jedina nevyhoda maleho butiku je ta, ze cenam na internete nemoze ani zdaleka konkurovat lebo najom atd.
@lelelienka ono aj ja preferujem kamenné obchody ale napríklad tu v zahraničí hodne objednávam aboutyou/zalando a je tu možnosť že si človek kupi , doma vyskúša a čo sadne nechá si čo nie pošle naspat do 30 dni , zaplatili môže tiež do 30 dni ak si vyberie takouto možnosť platby. Možno keby to tak bolo aj u nás ľudia by sa nebáli nakupovať cez e shopy. Na druhej strane ja presne nechcem predávať vytahane veci z neviemodkial v uni veľkosti, ktoré vôbec nesedia. Uvidíme. Dakujem za názor 🙂
@muchotrafka298 dakujem za tip, pozriem to. Niektoré poznám aj ja a to bola aj taka inšpirácia viac menej alurat pridať ku tomu aj detské veci… asi keď neskusim nebudem vedieť. Nechcem len hádzať veci na ba?os, a podobne stránky. Chcela by som tomu dať šmrnc a kvalitu
@simi82 vela ludi aj v tych luxusnych bazaroch nema zaujem o nosene veci, pokial sa fakt nebavi o highend znackach ako je Hermes alebo Dior. Vacsinou sa tam predavaju nove veci za tretinove ceny, s visackami a originalnym balenim. Dobre sa predavaju napriklad Prada kabelky, pokial su kompletne zabalene, s uctom a certifikatom a v dobrom stave.
Z bazaru ano kupujem casto zimne bundy nosene jednu sezonu mikiny a pod.mam overene maminky ktore vyraduju cisla.do ktorych my dorastame.ale ten sekac to si tam skor pre seba vyberiem ked tam vynimocne zajdem.

A kto bude pre teba cielova skupina?
Tieto pseudo exkluzivne znacky v casoch kedy sa vacsina snazi ist eco cestou a nekupovat(ti co nato maju )fast fashion. Si neviem predstavit niekoho kto bude aj ked za zlomok cien kupovat toto oblecenie. Ved je toho na mraky aj tu na MK,marketplace sekacoch a nikto to nechce. A skupina ludi co si to nekupi origos z obchodu si to kupi fejk na nete.
Drzim palce ale osobne si nemyslim,ze najdes vela zaujemcov o tento tovar ak to nebudes predavat hlbokoo pod cenu.