icon

Froddo detská obuv - ne/kvalitita

jenni_p
14. feb 2025

Ahojte,

chcem sa opytat ake mate skusenosti s obuvou froddo. Kupila som 2 pary topanok pre dieta a prvy par mal na jednom polpsre vadnu podrazku, pri druhom pare bola odlepena stielka od podrazky. Model paix up, len v inych farbach.
Neviem, ci som mala zrovna len ja nejaku smolu alebo su tie topanky nekvalitne? Ake su vase skusenosti? Dakujem.

13uzivatelka11
14. feb 2025

Syn nosí posledné dva roky froddo barefoot, ja mam tiež zimné froddo a nemame problém 🙂

jenni_p
autor
Autor odpoveď zmazal
nyphadora
14. feb 2025

@jenni_p tri roky nosi dcera froddo a zatial vzdy vsetko super, zato protetika 🙈

jenni_p
autor
Autor odpoveď zmazal
nyphadora
14. feb 2025

@jenni_p proteriku mala dcera zimusne minuly rok a tie boli ok aj tenisky na jar ale teraz čo ma zimušne sa zacina odlepovať guma okolo topanky, vyzera to otrasne 🙈, sme boli u dr a som si to tam všimla 🙈. Kvalitou su froddo lepšie, stalo sa, že sa nitky, okolo topanky jemne roztrapkali, ale topanka drzala, na funkčnosti to nijak neubralo a dcera je buldozer. Podľa mňa froddo sedi na plutvičku lepšie ako protetika, ale vy asi nemate taku nohu.

jenni_p
autor
Autor odpoveď zmazal
jenni_p
autor
Autor odpoveď zmazal
tim23
14. feb 2025

@jenni_p reklamuj... Inak my sme mali protetiku a spokojnosť. Teraz zimné má dd step.. Sneh, blato, kope, skáče, behá a topánky sú ako nové

nyphadora
14. feb 2025

@jenni_p fu to by ma nahnevalo, ste skusili reklamovat?

jenni_p
autor
Autor odpoveď zmazal
jenni_p
autor
Autor odpoveď zmazal
iivancova
14. feb 2025

Ja mám zas problém s modelom FRODDO OLLIE WOOL TEX - stáli skoro 70€, vyberala som náročky vlnené vnútro, ale dcéra má v nich skoro stále studené nohy. Už sa tejto značke vyhnem, vyhodené peniaze za “zimné” topánky.