Froddo detská obuv - ne/kvalitita
Ahojte,
chcem sa opytat ake mate skusenosti s obuvou froddo. Kupila som 2 pary topanok pre dieta a prvy par mal na jednom polpsre vadnu podrazku, pri druhom pare bola odlepena stielka od podrazky. Model paix up, len v inych farbach.
Neviem, ci som mala zrovna len ja nejaku smolu alebo su tie topanky nekvalitne? Ake su vase skusenosti? Dakujem.
@jenni_p proteriku mala dcera zimusne minuly rok a tie boli ok aj tenisky na jar ale teraz čo ma zimušne sa zacina odlepovať guma okolo topanky, vyzera to otrasne 🙈, sme boli u dr a som si to tam všimla 🙈. Kvalitou su froddo lepšie, stalo sa, že sa nitky, okolo topanky jemne roztrapkali, ale topanka drzala, na funkčnosti to nijak neubralo a dcera je buldozer. Podľa mňa froddo sedi na plutvičku lepšie ako protetika, ale vy asi nemate taku nohu.
Ja mám zas problém s modelom FRODDO OLLIE WOOL TEX - stáli skoro 70€, vyberala som náročky vlnené vnútro, ale dcéra má v nich skoro stále studené nohy. Už sa tejto značke vyhnem, vyhodené peniaze za “zimné” topánky.

Syn nosí posledné dva roky froddo barefoot, ja mam tiež zimné froddo a nemame problém 🙂