Hľadám mamičku - na pravidelný nákup oblečenia
dia99
31. mar 2026
Ahoj hľadám mamičku čo má syna. Chcem nájsť jednu mamičku od ktorej by som odkupovala vecičky pre nášho ešte nenarodeného.
anonym_5c9fe9
•
31. mar 2026Ja hodne kupujem na vinted a aj na fb, ale len co su baby ochotne posielať na dobierku. 🙂 a este využívam zľavy na h&m tam sa da občas tiez dobre uchmatnut. Len ma trhá, ked to niekto vykupi a potom to predava 😂😂😂
@dia99 Dá sa aj od jednej mamy, ja som tiež mala veci od manželovej sesternici, hovorili, že už nechcú druhé dieťa a doniesli nám všetko, čo im zostalo, aj postielku a ja som to pretriedila a dokúpila niektoré veci ešte nové. Doniesli aj knihy, ako vychovávať dieťa a aj to mi poslúžilo.

@dia99 Vidno, že si ešte neskúsená. Nepotrebuješ jedného človeka, od ktorého budeš brať veci. Treba len občas prehľadať inzeráty. Mamičky ponúkajú na predaj veľa odrastených vecí, nie každá sa ti musí a bude páčiť. Ale deti rastú rýchlo a veľa vecí nevyderú a predávajú sa potom. Niekto je chrtavý a pýta nehorázne peniaze, ako keby to bolo nové, niektorí to dajú naozaj za symbolickú cenu + poštovné. A ty zase predáš tie tvoje odrastené, ak budú ešte použiteľné.
Takže je zbytočné viazať sa dopredu na niekoho. Ani nevieš, či ti bude jej štýl vyhovovať.
Polovička takto seconhandovo obliekala dcéru až do puberty. A že to boli pekné veci, niektoré aj značkové...