Hodí sa chlapcom červená šiltovka alebo je dievčenská?
Dobry den, myslite ze pasuje chlapcom cervena siltovka? Moja mama tvrdi ze nie ze je to dievcenska
Jasné,🙂
@anonym_autor Akákoľvek farba je vhodná pre chlapca aj pre dievča.
@anonym_autor Ferrari má nádherné červené šiltovky a nemám pocit, že by boli dievčenské 😉
Mojho synceka je oblubena farba cervena. Okrem cervenych obleceni, ma aj cervene odrazadlo. Chce byt hasicom a vsetko sa mu paci cervene.
niektorym ano niektorym nie 🙂 rovnako ako niektorym dievcatam a inym nie, lebo im svedcia ine farby, tvoja mama napr. pozna Spidermana? A McQueena? Takmer vsetky siltovky mojho dietata - chlapca su aktualne cervene.
Pane boze ano , ak sa mu hodi cervena farba tak preco nie. Budeme teraz vsetci len v ruzovej a modrej
Uz spomenute Ferrari, Audi, Ninjango …to su napr siltovky mojho syna v cervenej… ked su na nej kvetinka tak asi nie … ale hladka ale s nejakym chlapcenskym motivom alebo len znackou … preco nie.
Moj maly miluje cervenu😁 mal aj bundu aj siltovky aj capice. Secko
Nasmu sa super hodi cervena siltovka. Uz mal aj cervene tenisky, oranzovu bundu. Preco nie?

pasuje.. aj oranzova, zlta, fialova.. mozno ruzova nie, ale mne by ani ta nevadila