icon

Hodí sa chlapcom červená šiltovka alebo je dievčenská?

Dnes o 08:44

Dobry den, myslite ze pasuje chlapcom cervena siltovka? Moja mama tvrdi ze nie ze je to dievcenska

anonym_da5055
Dnes o 09:00

pasuje.. aj oranzova, zlta, fialova.. mozno ruzova nie, ale mne by ani ta nevadila

anonym_355f3f
Dnes o 09:01

Jasné,🙂

anonym_d91418
Dnes o 09:01

@anonym_autor Akákoľvek farba je vhodná pre chlapca aj pre dievča.

simsalabim
Dnes o 09:03

Ano, chlapcovi som zamerne kupovala cervenu, aby som ho videla na ihrisku.

volterra
Dnes o 09:05

@anonym_autor Ferrari má nádherné červené šiltovky a nemám pocit, že by boli dievčenské 😉

januska12323
Dnes o 09:06

Tvoja mama nosí len červené veci?

anonym_8e0e36
Dnes o 09:12

Mojho synceka je oblubena farba cervena. Okrem cervenych obleceni, ma aj cervene odrazadlo. Chce byt hasicom a vsetko sa mu paci cervene.

thereisabear
Dnes o 09:14

Áno

petamich
Dnes o 09:46

niektorym ano niektorym nie 🙂 rovnako ako niektorym dievcatam a inym nie, lebo im svedcia ine farby, tvoja mama napr. pozna Spidermana? A McQueena? Takmer vsetky siltovky mojho dietata - chlapca su aktualne cervene.

ivik4
Dnes o 10:17

Pane boze ano , ak sa mu hodi cervena farba tak preco nie. Budeme teraz vsetci len v ruzovej a modrej

anonym_6dc410
Dnes o 10:55

Pasuje mu?

anonym_7a20f9
Dnes o 10:55

Uz spomenute Ferrari, Audi, Ninjango …to su napr siltovky mojho syna v cervenej… ked su na nej kvetinka tak asi nie … ale hladka ale s nejakym chlapcenskym motivom alebo len znackou … preco nie.

beata_k
Dnes o 11:05

@anonym_autor Tvoja mama asi nevidela siltovku spiderman 😀

anonym_8ea282
Dnes o 11:25

Moj maly miluje cervenu😁 mal aj bundu aj siltovky aj capice. Secko

maris5
Dnes o 11:46

Ked bude chciet tak aj fialovu s jednorozcom mu kupim.

zuzanaete
Dnes o 12:07

Nasmu sa super hodi cervena siltovka. Uz mal aj cervene tenisky, oranzovu bundu. Preco nie?