icon

Je bežné zakopávanie u detí zvyknutých na barefoot?

petka5656
2. aug 2025

Barefoot 2,5rocne dieta
Ahojte, dcera je odrastena na barefoot topánkach a teraz som jej kúpila z H&M platenky, lebo veď pekne biele na platforme a zakopava sa v nich. Nepadá, ale počujem tam tu špičku, že sa zvykne suchnut o zem. Naboso a v bf behá bez problémov,
Topánok mi ľúto nie je, ale chcem sa uistiť, je to pri “BF deťoch” bežne?
Ostat teda pri bf a nevymyslat?
Ďakujem

pribinak
2. aug 2025

Kúpila si zle tenisky. HM obuv fakt nie

petka5656
autor
2. aug 2025
@pribinak

Kúpila si zle tenisky. HM obuv fakt nie

@pribinak viem🙈, ale mala ich aj minuly rok, na striedačku s inymi, ale potom vyše roka len bf, žeby si noha tak zvykla na bf?

deedol
2. aug 2025

myslim, ze hm topanky by boli zle aj pre dieta, ktore nie je zvyknute na bf. a este na platforme.

simona20201309
2. aug 2025
@petka5656

@pribinak viem🙈, ale mala ich aj minuly rok, na striedačku s inymi, ale potom vyše roka len bf, žeby si noha tak zvykla na bf?

@petka5656 nie neostane na bf. Kúp kvalitnú a hlavne vhodnú obuv pre dieťa. A určite nie hm, ccc a podobne.

petka5656
autor
2. aug 2025
@simona20201309

@petka5656 nie neostane na bf. Kúp kvalitnú a hlavne vhodnú obuv pre dieťa. A určite nie hm, ccc a podobne.

@simona20201309 kúpiť iné ako bf? Alebo ako si to myslela? Teraz ma bisgaard a milash a ešte niečo by sa zišlo.
Tak tie Hm necháme bábike 😀 len veľa deti v nich vidím a nezakopavaju, ale mojej to zjavne nesedi 🤷🏼‍♀️

petamich
3. aug 2025

Nas zasa zakopaval v barefoot 🙂 chcela som skusit naopak. Takze podla mna to moze byt pokojne sposobene tym.

petka5656
autor
3. aug 2025
@petamich

Nas zasa zakopaval v barefoot 🙂 chcela som skusit naopak. Takze podla mna to moze byt pokojne sposobene tym.

@petamich dnes sme kúpili nové bf, behala v nich už v obchode úplne v pohode. To len ja zo všetkého stres panika 🤦🏻‍♀️ takze asi áno, každé dieta je iné, niektoré si zvykne na bf a iné nie.