Je bežné zakopávanie u detí zvyknutých na barefoot?
Barefoot 2,5rocne dieta
Ahojte, dcera je odrastena na barefoot topánkach a teraz som jej kúpila z H&M platenky, lebo veď pekne biele na platforme a zakopava sa v nich. Nepadá, ale počujem tam tu špičku, že sa zvykne suchnut o zem. Naboso a v bf behá bez problémov,
Topánok mi ľúto nie je, ale chcem sa uistiť, je to pri “BF deťoch” bežne?
Ostat teda pri bf a nevymyslat?
Ďakujem
myslim, ze hm topanky by boli zle aj pre dieta, ktore nie je zvyknute na bf. a este na platforme.
@petka5656 nie neostane na bf. Kúp kvalitnú a hlavne vhodnú obuv pre dieťa. A určite nie hm, ccc a podobne.
@simona20201309 kúpiť iné ako bf? Alebo ako si to myslela? Teraz ma bisgaard a milash a ešte niečo by sa zišlo.
Tak tie Hm necháme bábike 😀 len veľa deti v nich vidím a nezakopavaju, ale mojej to zjavne nesedi 🤷🏼♀️
Nas zasa zakopaval v barefoot 🙂 chcela som skusit naopak. Takze podla mna to moze byt pokojne sposobene tym.
Nas zasa zakopaval v barefoot 🙂 chcela som skusit naopak. Takze podla mna to moze byt pokojne sposobene tym.
@petamich dnes sme kúpili nové bf, behala v nich už v obchode úplne v pohode. To len ja zo všetkého stres panika 🤦🏻♀️ takze asi áno, každé dieta je iné, niektoré si zvykne na bf a iné nie.

Kúpila si zle tenisky. HM obuv fakt nie