Nakupujete tam aj detské oblečenie i keď viete že to dieťatko realne znosí len chvíľu?
To už Zara mi príde cenovo výhodnejšia aký máte názor mamičky?
Obyčajné tigrové tričko že 15€
pride. preto tam nenakupujem
Závisí od veku. Pre bábätká super,rastúce oblečenie mi vynosili aj trištvrte roka, pyžamá som nonstop prala a vydržali dve deti. Teraz syn veľ.104/110 už nie je ,to čo to bolo. Skoro všetko sa mi v sušičke zrazilo, farby vybledli, dierky sa mu porobili na legínach.
Ja pyžamká kupujem len odtiaľ a potom posúvam ďalej, lebo naozaj vydržia a sú super. Malý ich vynosí dlho.
Ale obyčajné oblečenie tam nekupujem.
Nepride, pretoze dcera nosi jedno tricko alebo šaty už viac ako rok a stale je všetko farebne rovnake
@radostka mávajú často akcie? Aj pre nečlenov? Kedy bude tá 25% neviete?
Akoze su drahsi. Ale kupila som prostrednej dcere u nich 2 zateplene leginy s regulovatelnym pasom, lebo je velmi chuda a nosi ich v kuse. Su stale ak nove, farba syta, nezmolkave, periem ich 2x do tyzdna minimalne. Kupila som podobne v H&M, tie nosi sporadicky, cena bola rovnaka a vyzerali po 2 praniach opotrebovane.
Čo čítam tak sú kvalitne tie vecičky.. no nič ešte to zvážim, hľadám tigrovaný set pre 2 ročnú, ale 30€ to vychádza odtiaľ spolu .. a veľkosti sedia tak ako maju?
Velkosti su trosku vacsie, aspon ja mam taku skusenost
lindexové veci sú o číslo väčšie. ja už tam nakupujem asi 10 rokov. pre bábätká uplná bomba. stále ako nové aj po x praniach a jedine Lindexové veci dokážem na bazáriku aj predať,lebo sú stále pekné. iné značky sú ako handry, len na darovanie
Mne pride, ze su tie veci naozaj predrazene a pritom kvalitou podobne H&M a 2x take drahe, rifle dokonca 3x pritom kvalita fakt rovnaka. Akurat nedavno som tam zasla, ponahlala som sa, nabrala som co sa mi pacilo, nepozrela na cenovky(viem moja chyba, viackrat to uz nespravim) no a z ceny pri pokladni sa mi zatocila hlava . Kupila som, ale rozculovala som sa sama na seba a tak skoro tam uz znova nezamierim.
Akcie maju fakt často, minuly rok boli 25% ale teraz po vypredaji mali zatial iba 20% , bud maju vsetko alebo iba detske veci alebo vrchne odevy …
Tak ja neviem v akom Lindexe nakupujú ženy, ktoré tu píšu ale ja tam kupujem tepláky a legíny pre deti a teda po pár praní je to vyblednute ako tepláky za 5e z Tesca. Akurát som to kamoške minule hovorila, že z Lindexu malému najlepšie sadnu tepláky a mam odtiaľ rada aj legíny s česanou vlnou lebo sa dajú regulovať na páse ale že za tie peniaze vôbec nestoja.
Nepride, syn tie veci nosi nonstop mesiace a potom ich este aj bezproblemov predam pomaly za polovicnu cenu ...
@radostka jeeej super a platí sa nejaký členský poplatok?
Ano zda sa mi to predrazene. Napriklad v Next kupim kvalitou rovnake veci (alebo aj lepsie) ale za polovicnu cenu.
Pri mladsom mi vydrzalo rastuce body pol roka ze mi uz liezlo normalne ma nervy tolko krat oprane a stale drzalo farbu aj tvar takze som pochopila ze za tie peniaze to stalo. Ale uz na vacsie dieta som spokojna so znackou next na take obycajne tricka napriklad.
A zara?otras. Uz tam nenakupujem, uzke strihy, po par opratiach same zmolky.
Baby, kuknite Coccodrillo, ja som,objednala.par veci na skusku a su fakt super. Twraz tusim maju aj,vypredaj. Pred voanocami som pokupovala.tricka.po 5-6 eur. Zimnu bundu za.15, prechodnu za 20. Saty za 7.
Ja mam 2 deti 2 roky po sebe a mladsi dedi teda vsetko po starsom a veci z lindexu a nextu bezkonkurencne najdlhsie vydrzia. Takze ano ked maju 25% zlavu a 3za2 leginy tak to proste vyjde podstatne lacnejsie ako napr hmko ktore sa dedit v podstate neda. je to uhol pohladu, ja mam lindex rada pre deti.
Nie, nepríde mi to drahé. A ak aj niektoré kúsky sú drahšie, kúpim ich z druhej ruky. Všetky veci po synovi som takto následne aj predala, lebo sme iné ako Lindex doma ani nemali. Pekne a aj dlhsie ponosil a veci boli stále ako nové. Takže koniec koncov ma jeho oblečenie vlastne nestojí skoro nič, keď stále kúpim väčšie a predám menšie.
Neznackovych nekvalitnych veci po deťoch sa nezbavis, môžeš to tak akurát darovať za postovne...takže v tomto je veľký rozdiel
Ja pri malej ficim na Lindex a za mna super.
Pri malom bábätku od 0 do 6m, je lindex super. Zavinovacie body, rastúce, mäkké legíny ktoré ajvpo xy praní nestratili tvar ci farbu. Môj malý nosil za jeho prvý pol rok 56 a 62 lindex. Čiže som mala 10 - 15 bodyciek a 10 legín v jednej veľkosť a bol mi v tom. Potom ako zacal jest bolo všetko oranžové a nedalo sa to vyprať, tak som lindex prestala kupovať a prešla na H&m kde bodycko stojí 3e. A zas teraz ked je starší sa mi lindex nepáči a kupujem len zaru ale za mňa sa lindex oplatí určite.
Ja na lindexove veci nedam dopustit. tie veci mozes prat do bezvedomia a vzdy to drzi aj tvar aj farby. vzdy kupujem v 25% zlavach a oplati sa to. a aj predat potom nie je problem. na fb mas skupinu, kde baby predavaju nove veci s vysackami za lepsie ceny, prip.aj nosene, ale v super stave.
@matkahelka asi neviete kedy budú tie 25% zľavy ?
neplati sa ziadne clenske, je to obycajna registracia
Môj ešte nosí bodyčka a za mňa tie sa dosť oplatia. Mám niektoré aj z druhej ruky a sú krásne ako nové bez žmolkov, vyblednutia a pod. Kupujem aj nové ak sú zľavy, aj pyžamká. A naozaj veľmi dlho vydrží, aktuálne môj 12-mesačný nosí stále číslo 74 už možno aj 5 mesiacov a stále to ešte nemá predĺžené na cvokoch na to väčšie číslo. Také H&M mi vydržalo oveľa menej
nepride mi predrazeny, lebo veci z lindexu sa dedia a su ako nove. Kupujem vzdy ked maju 25% akciu + akcia na zakladne kusky… alebo potom z bazaru. Vacsina ich veci pre babatka je rastucich, dobre sedia, dlhsie vydrzia, niesu po oprati ako handra.