Jesenné topánky pre dievčatko
Ahojte, pozerala som zo zary, h&m, reserved no chcem sa opýtať je nutne kupovať ortopedické pokiaľ nema od ortopeda odporúčanie nosiť to?
Prosim ta topanky, hlavne pre dieta, kupuj v predajni specializovanej na TOPANKY.
kupujeme malemu kvalitnu obuv, lebo je dolezita pre zdravy vyvoj nohy, takze ja osobne nekupujem pre neho obuv v spomenutych obchodoch, tiez nema ziadnu indikaciu na ortopedicku obuv
nee…ak chces tenisky ja kupujem Sketchers tenisky…baby maju uzke nozky…ak ma dieta sirsiu tak aj barefooty su kadejake super, JezkoBezko napr pozri
alebo hociake ake sa im
pacia lebo nenosia hocico, aj v sekaci som super topky kupila im
Dieťa potrebuje kvalitnú obuv,keďže sa ešte vyvyjaju a spomenuté značky vôbec nie sú kvalitné a určite by som v živote nekúpila dieťaťu topánky z druhej ruky, poriadna obuv pre dieťa je zaklad, všetci traja nosia ortopedické obuv a ani jeden ju nemá na odporúčanie ortopeda
Existuju aj ine topanky ako h&m srot a ortopedicka topanka. Prosim chod sa poradit do specializovaneho obchodu, co na nozku tvojho dietata zapasuje najlepsie. My mame viacero deti a kazdemu vzhladom na Typ nohy pasuje nieco ineho. Nosia kvalitne kozene topanky s tenkou podrazkou,na jesen zimu s ovcou vlnou zateplene....a ano najmladsia dcera nosi aj ortopedicke,Ale my chodime kazde tri mesiace k ortopedovi a robia jej vlozky na mieru. Tieto typy su len pre deti s problemom.
Dakujem vám ženy za vaše názory, ja len že cenovo sú +- 10€ rovnake tie zo zary dajme tomu oproti tým napríklad dd rak alebo ostatné značky 🙂 tak som myslela či si nevyberieme podľa toho ako vyzerajú lebo osobne sa mi absolútne nepáčia tie čo sú nazývané kvalitná detská obuv. Dakujem ešte raz !❤️budeme hľadať teda tie z kvalitných snáď nám niečo udrie do oka

Nie je nutné kupovať ortopedické, ale je nutné kupovať kvalitnú obuv. V zare ci hm určite kvalitnú obuv nekúpiš. Ja sama som ich po jednom obutie vyhodila. Otrasná kvalita. Nechcem si predstaviť co to urobí s detskou nozkou. Ci myslíš ze topánky ako ddstep, protetika, či geox sa kupujú len na odporúčanie ortopedov?