icon

Kde kúpim krásne šaty na prvé sväté prijímanie?

11. apr 2025

Ajojte. Poradte kde kupim pekne saty na 1. sv prijimanie pre dceru. Nechcem obrovsku tortu. Pacia sa nam take tie vilovske s cipkou alebo jemnym zdobenim. Nechcem z nej urobit dedinsku nevestu 😃, ale zas ani aby bola neviditelna. Chapete.
Zn: vychod. Presov, Bardejov, Vranov. Mozno aj Kosice.
Dcera je stihla a vysoka, pristane jej vsetko.
Dakujeeeeem.

ivinkapink
11. apr 2025

A tu na mk si pozerala? Take, ako opisujes, som kupila tu, na bazari, nove..
Ak by som nekúpila zvazovala som pozicat, nad tym ste nerozmyslali?

maickamf
11. apr 2025

Popozeraj inzeraty tu, prip.aj na V.
Neoplati sa nejake drahe kupovat na jeden den.

autor
11. apr 2025

@ivinkapink pozerala ale nic ma neoslovilo. Vsetko na jedno kopyto

ivinkapink
11. apr 2025

Tak skus pozriet v pozicovni, v niektorych sa daju aj kupit...Alebo potom dat usit...

nevenka
12. apr 2025

Ja som kupila na V. z Polska, nove s visackou za 30 eur. Ale nasa je sice vysoka, ale ma nadvahu, takze mala by nosit mat 146, zhanala som 158. Trosku jej je dlhy trup, ale to vyriesim. Nie su ale dlhe,...je nadsena z nich, ale nasi budu mat rovnosatu, takze len na fotenie a na oslavu ich potrebuje. Ak je stihla a vysoka, tak nemas preco mat problem, videla som tam na V. vela krasnych siat.
Ja nad tym ale nemam cas az tak moc spekulovat a az tak podstatne mi to nepride. Este topanky, to bude oriesok, lebo nohu uz ma 37 😅. A hotovo.

silvike
12. apr 2025

My sme si vyhliadli na nete a dala som sit dcerke na mieru v krajcirstve. Boli uplne uzasne. A potom o rok som ich tuna na bazare predala. Tak aj to je cesta, dat usit.

silvike
12. apr 2025

Taketo sme mali. Teda, toto je ta foto z netu a podla toho sme dali sit.

margotka17
16. apr 2025

Vo Vranove som videla v čínaku pri troch medvedoch oproti, ale už ho zrušili. Skús v iných popozerať.