icon

Kde kúpim kvalitné chlapčenské legíny veľkosti 104 - 116?

levkaa
29. sep 2025

Prosim vas, kde kupim kvalitne tenke chlapcenske leginy? Take, na ktorych sa po 2 hodinach nevytahaju kolena a zadok a po oprani sa nedokrutia. Velkost cca 104-110-116. Dakujem

denkabemommy
29. sep 2025

@levkaa tesco, lindex (tie moto), nameit, alebo dať si ušiť 🙂

xlucia
29. sep 2025

hm

noemi155
29. sep 2025

Reserved

lienka9
29. sep 2025

@levkaa ja som si davala vzdy sit od Emmi's (na FB) spokojnost s cenou aj kvalitou,velky vyber chlapcenskych vzorov.celu skolku ich syn mal..

anonym_232d99
29. sep 2025

Som sa nestretla ešte s tým aby chlapec nosil legíny ...

anonym_8b2b62
29. sep 2025
@anonym_232d99

@anonym_232d99 ani ja, ale nežijem na Slovensku. Očividne sa niečo také vyrába a niektorí ľudia to kupujú 🤷‍♀️

diewcatqoo
30. sep 2025

Otvorim diskusiu, citam prispevky... prvy, druhy, treti a potom reklama. Zamyslim sa, ako to, ze tu nie je ziaden prispevok o tom, ze preco chlapcovi leginy. Uz som si myslela, ze sa svet zblaznil, ze tu taky prispevok nie je. A po reklame som sa konecne dockala.. svet je predsa len v rovnovahe.

A ano, aj chlapci mozu nosit leginy. Aj moj nosil namiesto pancuch v zime pod nohavice. Nechapem, preco to niekoho pohorsuje. A tiez nezijem na Slovensku. Takze take vymozenosti su aj vo svete.

denkabemommy
30. sep 2025
@anonym_8b2b62

@anonym_232d99 ani ja, ale nežijem na Slovensku. Očividne sa niečo také vyrába a niektorí ľudia to kupujú 🤷‍♀️

@anonym_232d99
@anonym_8b2b62 dokonca aj (dospelí muži) športovci nosia legíny, riadne zvrátená doba však? 🙄 ešte aj mimo Slovenska sa takýto trend vyskytuje vo veľkom množstve.

lienka9
30. sep 2025
@anonym_232d99

@anonym_232d99 je to velmi pohodlne pre deti v skolke,ked sa maju sami obliekat a vyzliekat..netlaci ich to pod overalom v zime,nevyhrna sa im to..prakticke oblecko..ked uz zimne nohavice alebo softshelky syn nenosil v skole,prestal nosit aj leginy.. ale do skolky podla mna super..

kiki68
30. sep 2025

Pozor na reserved, maju posunute velkosti, tam 110 je ako 122 u napr nameit alebo CA. Za mna nameit, lindex, next, tie maju ak podobne strihy a cisla sedia. Ja som vcera dostala z Reserved veci, ale naozaj velkostne o cislo a pol vacsie ako ine znacky.

kiki68
30. sep 2025
@denkabemommy

@anonym_232d99
@anonym_8b2b62 dokonca aj (dospelí muži) športovci nosia legíny, riadne zvrátená doba však? 🙄 ešte aj mimo Slovenska sa takýto trend vyskytuje vo veľkom množstve.

@denkabemommy neviem co je zle na ciernej a tmavomodrej farbe, nasmu najlepsie sedia, ma strasne uzky pas. U nas to viac chlapcov nosi. Je to prakticke. A nevyzeraju nejako dievcensky ani jeden

katulienka160
30. sep 2025

Náš drobec tiež nosí legíny. A áno, aj z dievčenského oddelenia, a čo 🤷 vždy vyberám vhodné farby a vzory. Je taká špagetka, má úzky pás a v leginach vyzerá akoby mal úzke teplaky. Ja v tom naozaj nevidím problém.
Ale tie, ktoré sa nad tým pozastavujú si asi predstavujú obtiahnuté tenké legíny skoro až silonky... Ale to vôbec. To čo malemu ja kupujem sú normálne bavlnené legíny ktoré nemá ani obtiahnuté. Klasické tepláky, čo sa vyrábajú v jeho čísle (aby mu sedeli na dĺžku) sú mu obrovské v páse, nepomáhajú ani šnúrky či regulovatelny pás. Nakoľko sa mu to len celé v páse nahrčí a to je nepohodlné....
Zvykla som mu kúpiť v GATE (ale tie sa mu posledné razy hneď predrali na kolenách), lupilu alebo CAA. Ale chcem skúsiť tesco a reserved

denkabemommy
30. sep 2025
@kiki68

@denkabemommy neviem co je zle na ciernej a tmavomodrej farbe, nasmu najlepsie sedia, ma strasne uzky pas. U nas to viac chlapcov nosi. Je to prakticke. A nevyzeraju nejako dievcensky ani jeden

@kiki68 ja som to písala ironicky, ale však nevadí, nie všetci rozumejú tomuto štýlu. Mám tu totižto aj hneď prvý komentár. 🙂

abbies
30. sep 2025

Syn nosil legíny celú škôlku v zime miesto pančúch pod tepláky. Je chudý, takže to na ňom viselo, ako tenké tepláky. Mne to teda prišlo byť vhodnejšie, ako keď tam chlapci behali len v pančuchách. Keď som nevedela zohnať v jeho veľkosti, kúpila som dievčenské, čierne, sivé.. Okrem toho, on pančuchy neznášal a nechcel nosiť.

moni_ka99
1. okt 2025

@levkaa ja kupujem v tchibe

merrysa
1. okt 2025

@levkaa jednoznačne tchibo

merrysa
1. okt 2025

Inak, ako vždy ďakujeme anonymom za žiadnu radu a pomoc 🙂