Kde kúpim legíny pre vysokého chudého chlapca?
Ahojte kde kupujete legíny na vysokých chudých chlapcov veľkosť na 5 ročného teda buď dvojčíslo 110/116 alebo 116 rozumej vysoký a chudý . Viac kusov za super cenu prosím ďakujem
Ja mu kupujem v Lidli dievcenske, ale beriem samozrejme normalne farby, nie ruzove :D
@zuzubb007 myslim že v pančuchách bude smiešny tiež ;) ale v triede mu bude teplo v pančuchách takže asi tie leginy sú lepšia voľba ,alebo poraď čo teda pod sofshelky ide mi to ,že cesta do škôlky nám trvá asi 15 min pešo a potom sofshelky dá dole a ostane v leginach v triede a keď pôjdu von zas si natiahne sofshelky nato , keby mu dám klasické tepláky bude mu teplo
@anonym_autor len si over, či si naozaj obliekaju vrchne nohavice, keď idu von. Moju som tiež tak raz vychystala, že tenke legíny - vnutri maju teplo a ze na dvor si oblecie na to tie softshelky, čo mala na cestu do škôlky. A potom mi ochorela, lebo vacsina rodicov vozi autom a dajú len jedny teplé nohavice a ucitelky ich v tom poslali von a moja robila tak, ako ucitelky povedali.
Máme rovnakú situáciu - chudý chlapček, všetko mu je v pase veľké. Osvedčili sa legíny z Lindex, lebo vydržia aj kolenkovanie v škôlke a majú reguláciu v pase. V akcii (3 za 2 a 25% zľava navyše) ich vieš kúpiť za 8 eur za kus. No a ak budú potom v zachovalom stave, vieš ich na bazári ešte predať ďalej za slušnú sumu.
A práve majú v H&M sadu 3 zateplených čiernych legin za 20 s reguláciou v pase, tak myslím že tiež fajn.

@anonym_autor ženy ďakujem za rady a tipy za tie normálne komentáre 🙏🏻ano syn je vysoký chudý v pase mu tepláky padajú takže leginy sú riešenie mne sa to osobne nepáči tiež mi to príde dievčenské skorej ale nato čo potrebujeme naj riešenie ,tak zajtra pobehám obchody tie z Lindex sú super ale pre mňa už drahé ale ďakujem vám
@anonym_autor h&m zvyklo mat take uzke spodky