Kde kúpim menštruačné plavky pre dcéru na dovolenku?
Ahojte , poradte mi, dcera má 11 rokov a už aj menštruaciu, prave teraz aj dostala no vždy jej meška a zhruba o mesiac ideme do Omanu...zvažujem jej kupiť tie menštruačne plavky čierne 2ks na vymenu,len ak budeme pri mori...poradte kde kupiť a aké, kupila by som jednu aj zo shein ale vobec tam neviem najsť ☹
Teraz ma, alebo bude mat lidl akciu 1+1
@januska12323 tam su aj plavky menštruačne?
My ich kupujeme v Lindexe. Keď majú akcie.
@mk1111111111 len menštruačne nohavičky som videla
Jaj, neviem nehľadala som plavky.
@januska12323 aha, ja potrebujem len plavky spodne čierne..
a v takých môže aj do vody?
A navyše ich teraz majú v akcii, aj samotné nohavičky, aj súpravu:
@chrobak7 joj veru, potrebujem Xs alebo S ☹
Preto píšem, že treba kupovať, keď sú v akcii a najlepšie na konci kúpacej sezóny. Minuloročné modely sa už vypredali a asi čakajú na novú sezónu.
Jezis ja neverim, ze nejake plavky neprepustia krv , sak to ako funguje, ked to bude mokre?
Perties maju aj menstruacne plavky, skuste pozriet
neskusala si davat do google? na nete narazam na ms plavky, ale ja ich nepotrebujem, len som ich zaregistrovala.
neviem teraz ci aj Snuggs nema novinku, zda sa mi, ze som ich tam videla. no ake su neviem. nohavicky Snugs maju vyborny strih, aj material je celkom fajn, ale velku zataz nevydrzia. no cez google si myslim, ze by si nasla. no treba asi dat pozor,a by spravne velksotne sedeli.
@majamat idem kuknuť, minulý rok som ešte také veci nemusela riešiť 🙂 preto by som kupila aj 2 -3 kusy aby mala na striedačku a to len pri mori ked bude aspoň po kolena 🙂
Ja som kupila pre dceru cez net, ked boli v akcii, jedny plus druhe za polovicu. Tusim Lunacare, ale nie som si ista... Funguju vsetky tie drahsie znackove.
Baby, ale bavime sa tu o PLAVKACH. Tie su skutocne navrhnute tak, aby nepretiekli. Su zo specialnych materialov a vrstiev.
Vsetci si to mylia s nohavickami (tie su na povrchu zväcsa bavlnene) a do vody nevhodne.
@wilkova tiež som to pozerala, tam mi vyjdu 2ks teraz na 50€ a su ok? Veľkostne sedia? Neviem či kupiť XS alebo S.
Lunacare 2 za cenu jedných, aj xs majú
Len menštruačné plavky nemôže mať počas silnej menstruacie. To je len ku koncu, keď už je slabá. Tampón nezvládne?
Vies co, pridem domov, pozriem ti to presne, zmeriam, aj odfotim.
Perties. Moja dcera v nich plavala aj pocas silnej ma - tlak vody krvacanie zastavi. Pre pokoj duse na nich mala este plavecke sortky. Ked vysla zvody, prezliekla si druhe. Mame ich 4 a tie tocila dokola. My sme vela vo vode, na plazi minimalne, na obed chodime dnu - plavky sa preprali a stihli vyschnut, kym sme sli k vode opat.
Ja som kupovala na amazone, skusenost je taka, ze ak ma nejaky vyrobok vela pozitivnych hodnoteni, tak som spokojna aj ja.
@mk1111111111 nie 50€ vyjdu 2ks, to maš 4,50€ zlavu ak kupiš 2
@luliu tampon 11 ročnej ? asi nie podla mňa..ma to ešte len pár mesiacov
@simsalabim presne takto chcem aj ja ,ale ja nechcem dať na to ešte jedne plavky
Keď tu nevieš zohnať, tak to istí Aliexpress. Tam majú všetko a doručia ti do 2 týždňov:
Perties. aj moja dcera ich pouziva v mori. maju najvacsiu savost na trhu, aj pocas silnej menstruacie su postacujuce. ale odporucam kupit o cislo vacsie ako normalne plavky, su take tuhsie, malo poddajne. odpirucam kupit viac kusov, lebo ked ich preperies, dlho sa susia.
@chrobak7 dakujem, idem kuknuť..

Napríklad v dm.