Kde kúpim menštruačné plavky pre dcéru na dovolenku?
Ahojte , poradte mi, dcera má 11 rokov a už aj menštruaciu, prave teraz aj dostala no vždy jej meška a zhruba o mesiac ideme do Omanu...zvažujem jej kupiť tie menštruačne plavky čierne 2ks na vymenu,len ak budeme pri mori...poradte kde kupiť a aké, kupila by som jednu aj zo shein ale vobec tam neviem najsť ☹
@wilkova ježiš dobre vyzeraju normalne ako plavky, možem mi dať link🙏
@timea301196 pôjde až po kolena prve dni, no uvidíme ako bude.
@wilkova ako si bola spokojna? Bola v mori aj prve dni?
Prvy den, uplne na zaciatku menstruacie, ked sa to rozbiehalo, bola v mori. Bez nehody. Druhy den nechcela ist, bala sa, to by ako pubertacka nedala. Takze sa len slnila. A potom bola dalsie dni. Ten treti len tak na vecer, ked bolo malo ludi. Ale plavky drzali, tak potom sa uz nebala... Asi musi kazda zena tak za seba najst ten spravny postup, podla svojho tela a menstruacie. Ako pisali baby vyssie, uplne mega silnu menstruaciu a celodenne kupanie to nezvladne 🤔
Tie plavecke sortky boli na tento styl - mala s nimi proste vacsi pocit bezpecnosti v tie najsilnejsie dni. Ale nebolo ich treba https://www.decathlon.sk/p/346408-415498-damske... No ona celkove uprednostnuje tie sortky na plavanie, pouziva ich mimo menzes.

No ja neviem ja by som asi nevolila menštruačné plavky podľa mňa to pustí krv ak byisla do mora