Kde kúpiť detské šaty na svadbu?
Ahojte hľadám eshop kde predavaju detske spolocenske saty. Pptrebujem ore 3r dceru.
Ideme na svadbu ktora bude na dalsi tyzden v piatok cize aby mi to aj stihlo prist.
LT kids som uz videla, ako aj milinko...
Dakujem 😉
Z Answear mate balik doma na dalsi den. Max 2 dni trvalo dorucenie. Pre mna najkrajsi vyber mavali vzdy na nextdirect, tam je dorucenie cca do tyzdna.
V dnesnej dobe fakt neviem, aky provlem. Zbehnem do Sinsay a mam za 10 eciek tylove saty. Fakt, neprehanajte, ake "spolocenske" pre dieta? Ja som prvej dcerke na svadby sila z rovnakej latky suknicku, ako som mala saty, hackovala top, uz by som to dnes nerobila. Mladsia uz mala kupene tylove, s krajkou, stali ma na V..d asi 12 eur, naozaj nadherne pudrovo ruzove...
Veru. V kamennej predajni kupis. Ja som bola prekvapena aj predajna SMYK. Krásne mali. Ale to som bola pred cca 2mesiacmi naposledy. Alebo sinsay. To mas lacno a nebude ti luto ked to uspini. Potrha 😉
A tu v bazáriku si už pozerala? Však si vyselektuj, že chceš spoločenské a nové a nájde ti to pekné šaty už od 15 Eur. V tých použitých nájdeš pekné už od cca 5 vyššie. Neviem teda, aké šaty konkrétne chceš a je mi jasné, že sa nemám do toho starať, ale naozaj chceš 3 ročnému dieťaťu kupovať drahé spoločenské šaty, ktoré bude mať na sebe len pár hodín?
@anonym_autor LTkids maju saty aj skladom napiste im spravu. Podla mna najhrajsi vyber 👌👌

Aj v kamennych obchodoch maju pekne dievcenske saticky, nie je problem vybrat nieco pekne na svadbu, nekupuj jej zbytocne “tortu” co uz nevyuzije. Ja osobne by som neriskla eshop kvoli celkom kratkemu casu na dorucenie a ak jej este nahodou nesadne velkost, tak ci tak pobezis do predajne.