Kde kúpiť dvojdielne pyžamká, ktoré nepadajú?
Ahojte, odkial kupujete dvojdielne pyzamka ? Skúsili sme Tesco, na dĺžku dobrá 104 v páse by sa tam vošla snáď dva krát. Lidl to isté. Doteraz sme mali lindexove overalove ale už hľadám dvojdielne. Z lindexu sú s tou nastaviteľnou gumičkou, neviem či to stačí a ďalšia vec že 23-30 za jedno pyžamko.. 🤯 odkiaľ máte dobru skúsenosť?
Ja kupujem overal na spanie v bonprixe maju aj velke velkosti a su uzastne, este som neobjavila znacku, kde by dieta nemalo rano holy chrbat, za jedno neviem ci to robia pyzama na obezne deti alebo co, aj napriek snurkam sa vzdy vykase
V Lindexe sú aj za 23e. Kupujem keď je akcia, syn už nosí pyžamká 2r lebo majú predlžovacie panty.
Moja mladsia bola taka spagetka a jedine, co sedeli, boli Next s leginkovym spodkom.
@klip0 ja počkám vždy na ten lindexovy výpredaj 😃 alebo ešte HM má niektoré kusy užšie.

@klip0 obe deti som mala vychrtle. Kupovala som pyžamá zo Slovenky. Asi raz som musela synovi v páse gumicku stiahnuť. Ale Slovenka je drahšia, no kvalitnejsia bavlna oproti iným.