icon

Kde kúpiť elegantné a pohodlné topánky v Bratislave?

29. feb 2024

Ahojte čašníčky a podobné profesie. Musím si kúpiť elegantnú obuv do práce, čisto čiernu a keďže v nej celý deň chodím, musi byť fakt pohodlné, aby ma večer neboleli nohy, päty. Už som googlila a došla som k záveru, že najlepšie bude niekde na predajni to vyskúšať. Ak teda viete o takých predajniach v Bratislave, kde sa na niečo také špecializujú a aj to tam majú skladom, budem rada, keď mi dáte info. Našla som všeličo cez google, pracovnú obuv a podobne, ale najlepšie sú vlastné skúsenosti, nech sa nepreháňam cez pol mesta, preto ešte privítam Vaše osobné odporúčania. Ďakujem

dadis
29. feb 2024

Za mna geox, ecco, teraz mam taketo cizmizky clenkove https://eobuv.sk/p/clenkova-obuv-ecco-soft-7-w-..., a inak poltopanky/lodicky by som na klinovom opatku kupila (ale ja uz aj k elegantnym satam nosim na jar/leto conversy, uz mi je moje pohodlie prednejsie nez robit dojem)

autor
29. feb 2024

@dadis To ma nenapadlo,tieto dve znacky, vdaka.

luccija
29. feb 2024

Musia to byť topánky?skús pozrieť v zdravotníckych potrebách, lekárňach šľapky ortopedické Scholl mával celkom pekne

mateson
29. feb 2024

@luccija pîše elegantné. Ortopedické šľapky fakt nie sú elegantné

autor
29. feb 2024

@luccija Ano, musia to byt topanky, dakujem.

dadis
29. feb 2024

Este mi napadlo, ze mam take elegantne lakovane mokasiny, no tie moje nie su az take pohodlne na dlhe chodenie, ale mozno najdes pohodlne. Vyzeraju elegantne k sukni aj k nohaviciam. Este celkom je dobra znacka Legero, ale beviem ci maju aj elegantne..

mclissa
29. feb 2024

Za mna Clarks najpohodlnejsie topanky ake som mala do prace. Kupujem uz 8 rokov iba od nich, od opatkov po obycajne cierne. V opatkoch vydrzim 8 hodin stat a nohy ma nebolia. Tiez casnicku som robila kedysi a mala som iba od nich.

mk1111111111
29. feb 2024

@dadis dobry vyber, teraz som si podobne kupila