Kde kupujete legíny a rifle pre ozaj chudučké dievčatá?
@ivkaaa25 lindex, tie si vieš stiahnuť s gumičkou, alebo bohužiaľ tiez pepco.
@ivkaaa25 ale z pepca sa tiež po 2-3praniach roztiahnu
Pepco - aj to len niektoré . Sem tam sa zadarí Lindex a obcas takko ( teraz mali v ponuke take vrubkovane- tie sedia skvele aj na ultra štíhlu postavu).
@ivkaaa25 Pepco, tie nemusim ani v pase stahovat, za mna super, aj po vyprati a suseni v susicke su ok. Obcas Tesco a Sinsay, ale tam uz stahujem gumu v pase, ale zadok, stehna su ako-tak ok, a inak uz nic, skusala som lindex, HM, CA, Reserved, Zara, a ine vsetky mozne, vsetko siroke. Mam ozaj chude dieta, a rifle nechce, iba leginy a tie musia byt obtiahnute lebo inak su to uz teplaky, a tie su tiez NO! 😂
Z drahších Lindex, lacné na ihrisko určité modely Sinsay
@sidelma Inak Tesco má tie legíny také zvláštne, nohy uzučké, že to na stehná ledva natiahne a pás taký, že moja by sa tam zmestila dvakrát 😅
Akurat mi mamina zuzila asi 15 legin/nohavic, aby to mohla vobec nosit dcerka :D ale inak HM mava nastavitelnu gumu
Baby, pozrite na Abo*t you alebo Zala*do značku WE Fashion.
Nedávno som ju objavila a vytešujem sa ako blcha, lebo z mojej dcéry aj legíny padajú. Je to holandská značka, kvalitné veci na útle a štíhle dievčatá. Moja dcéra je ozaj špagetka a legíny aj nohavice z tejto značky jej sedia perfektne. Reguláciu v páse majú len nohavice, legíny nie. Ale dokonca tú reguláciu som vôbec nemusela použiť - z toho som sa tiež tešila, lebo regulácia ju potom zvykne tlačiť na bruchu, keď to musím veľmi zatiahnuť a trčia jej tam gumy.
Veci sú trochu drahšie, ale na daných stránkach sú často akcie, vtedy nakúpim do zásoby 😀
Ešte doplním, že lacné legíny na ihrisko kupujem v Pepco. Sem tam sa aj v HM podarí, už chodím normálne s metrom a meriam pás, alebo porovnávam kusy - lebo keď porovnám viac kusov z rovnakého čísla, tak každý je inak ušitý (niekedy v páse aj 1-2 cm rozdiel a to urobí veľa) a beriem ten, ktorý je najužší 😀
kupovali sme v next, moja bola vysoka a dlha a tie jej sedeli
@simca06022011 prosím ťa, aj nejaké konkrétne mám hľadať v nexte? Lebo raz som objednala a boli skvelé. Tak som objednala znova a pás širokýýýýý, že ani zázrakom to na dcére nedržalo. Tak reku možno nejaký konkrétny typ musím.....
@ivkaaa25 leginy Lindex, lebo majú reguláciu v pase a jeansy Zara, majú tiež reguláciu v pase a máš široký vyber strihov, paper bag, regular, skinny fit.
@livuska124 to neviem, lebo teda moja uz ma vaic rokov.. :D bolo to davno. najlepsie tie co si raz objednala pozriet co to bol za model a podla toho. Ale idem pozriet (ked si spravim robotu :DD) . ja som kupovala ked nohavice tak s regulaciou v pase... ale to sme ani nepotrebovali, a leginy jej boli dobre vsetky. Vacsinou skinny.
@simca06022011 no, veď tak som objednala - teda neboli úplne tie isté, ale mali ten istý popis k sebe ako tie predtým (5-pack nejaký to bol) a teda tie druhé prišli fakt široké, tak som to už s nextom a legínami ďalší krát neriskovala